ahmttunc
Centipat
Arada pek fark yok diyebilirim. Hatta Havit’te gasketmount falan var. İkisi de tercihim olmazdı ama hotswap olmamaları sebebiyle.Benim Havit KB885l yermi bunu![]()
Arada pek fark yok diyebilirim. Hatta Havit’te gasketmount falan var. İkisi de tercihim olmazdı ama hotswap olmamaları sebebiyle.Benim Havit KB885l yermi bunu![]()
Arada pek fark yok diyebilirim. Hatta Havit'te gasketmount falan var. İkisi de tercihim olmazdı ama hotswap olmamaları sebebiyle.
Bilmiyordum, evet yer bunu.Hotswap var KB885l de hocam.
Yani marka takıntısından ziyade ekosistem ve yazılım için daha mantıklı bence. Kendim 8 yıldır falan Blackwidow V2 kullanıyorum. Değiştirmek istesem V4 prosunu alırım muhtemelen. Malzeme kalitesi olarak da daha iyisini deneyimlemedim şimdiye kadar ya eşitler ya da kötüler. Genel olarak ucuz olduğu için merakımdan Çinli ürünleri aldığımda da 1-2 gün sonra hep satmış bulundum.Güdecek koyun olduktan sonra sorun yok; adama Akko klavye atıyorsun, Razer varken bu ne saçma sapan markalar diyor. Boş bir marka algısı var ve insanlar bu marka algısına kanıp ürünleri alıyor.
Klavyede hotswap, değiştirebilir kablo gibi ömürlük klavyelerin olmazsa olmaz özellikleri yok, alıcak arkadaşlar dikkat etsin.![]()
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile RZ03-03491000-R3L1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Akakçe'deki fiyatından yaklaşık 300 TL daha ucuza. Klavyeden pek iyi anladığım söylenemez ancak iyi bir model gibi duruyor %100 olmaması dışında
Eki Görüntüle 2457222
Çıkmayacaklar, gerekte yok onlar için. Artık zamanında okadar millete güven kazandırmişlarki orta bir ürün yapsa bile çin ürünlerinden fazla satılacak.Razer, Asus, Msi gibi markaların çinlilerle rekabeti artık çok zor. Bakalım nasıl başa çıkacaklar görücez.
Bence bu algı artık eskisi gibi geçerli değil. Çinliler hem daha yakışıklı, hem daha performanslı, hem de daha kaliteli hissettiriyor. Zamanla bu algı daha çok kırılacaktır. Özellikle fare konusunda.Artık zamanında okadar millete güven kazandırmişlarki orta bir ürün yapsa bile çin ürünlerinden fazla satılacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.