Razer Blackwidow V4 alınır mı?

Bütçe
4000 max

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Razer Blackwidow V4 güzel diyorlar, sizce alınır mı?

Tavsiye etmem hocam. Ben V4 Pro olanı aldım 2 ay dolmadan çift basma sorunları başladı. Hem nette hem kendi Razer forumlarında çok fazla şikayet var bu konuda. Ürünü servise yolladım para iadesi çıktı. Kronik sorunlu ürün. Başka marka model bakmanızı öneririm.

Ben de o klavyeyi düşünüyorum ama çift tıklama konusu uzak tutuyor. Komple Razer set kullandığım için de başka marka bakmıyorum.

Bende de V4X vardı ve 2 ay sonra çift basma ve basmama sorunları olmaya başladı. Bu seri de böyle bir sorun var ne yazık ki. Ama o Razer ekosisteminin verdiği kalite ve his de başka hiçbir şeyde yok o yüzden imkanım olsa ben şansımı bir daha denerdim. Senin tek üst seviye Razer ekipmanın bu olacaksa ve pahalı bir şey üzerinden riske girecek durumun yoksa almaman daha iyi olabilir.

Bende de V4X vardı ve 2 ay sonra çift basma ve basmama sorunları olmaya başladı. Bu seri de böyle bir sorun var ne yazık ki. Ama o Razer ekosisteminin verdiği kalite ve his de başka hiçbir şeyde yok o yüzden imkanım olsa ben şansımı bir daha denerdim. Senin tek üst seviye Razer ekipmanın bu olacaksa ve pahalı bir şey üzerinden riske girecek durumun yoksa almaman daha iyi olabilir.
Tüm ekipmanlarım razer zaten halihazırda Blackshark V2 Pro, Ornata V3 ve Basilisk V2 kullanıyorum. Ayrıca evet Razer harbiden güzel hissettiriyor ama ucuz ve kronik sorunlu mallar satıyor.

Ha şunu eklemeyi unutmuşum %100 klavyeye ihtiyacım var %75 önermeyin lütfen.

Tavsiye etmem hocam. Ben V4 Pro olanı aldım 2 ay dolmadan çift basma sorunları başladı. Hem nette hem kendi Razer forumlarında çok fazla şikayet var bu konuda. Ürünü servise yolladım para iadesi çıktı. Kronik sorunlu ürün. Başka marka model bakmanızı öneririm.
V4 Pro V4'ten daha kötü diyorlar zaten ama bilmiyorum çift basma sorunu varsa sıkıntı yaratır bayağı.

Steelseries ile önceden bir münakaşa yaşamışlığım var ondan uzak duruyorum. Ama yine de önerin için teşekkürler.

Tüm ekipmanlarım Razer zaten halihazırda BlackShark V2 Pro, Ornata V3 ve Basilisk V2 kullanıyorum. Ayrıca evet Razer harbiden güzel hissettiriyor ama ucuz ve kronik sorunlu mallar satıyor.

Ha şunu eklemeyi unutmuşum %100 klavyeye ihtiyacım var %75 önermeyin lütfen.

V4 Pro v4'ten daha kötü diyorlar zaten ama bilmiyorum çift basma sorunu varsa sıkıntı yaratır bayağı.

SteelSeries ile önceden bir münakaşa yaşamışlığım var ondan uzak duruyorum. Ama yine de önerin için teşekkürler.

V4 Pro ile V4 arası fark çok yok ki neredeyse aynı ürün zaten. Pro olanda rbg bilek desteğini de kaplıyor ekstra 1 kadran olayı var. Üstelik ben sarı switch olanı aldım daha pahalı İngilizce Türkçe karakter yok ve virgül tuşuna alışamadım kullandığım süre boyunca. Yeşil switch olanı istemem zaten çat çat sesten adamın kafası patlar.

Ben de çok kullandım Razer Ornata V3 mesela aldım sattım 3 tuşa aynı anda basamıyorsun bazı kombinasyonlarda. Önceden Anti-Ghosting var yazıyordu sitede sonra kaldırmışlar beceremediler yazılım ile sonra ibareyi kaldırmışlar. Onu da bir oyunda keşfettim sonra nette bakınca tonla konu gördüm. Herkes de farklı bir de aynı da değil.

BlackShark V2 misal. Program sapıtıyordu. Geç algılama ya da 1-2 kez yeniden başlatma falan gerektiriyordu. Sattım.

Basilisk v3, enerji geldiğinde çıt çıt diye LED sesi geliyordu böyle duyulur bir şekilde. Ayrıca o dönem PC de kilitlenmeler vs oluyordu. Ne zaman Razer ekipmanları sattım kurtuldum sonra sorunum çözüldü. Muhtemelen ya programı ya da o mouse bir şekilde USB'den sorun yaratıyordu.

Aslında malları iyi ama ya test işinde iyi değiller ya da yazılımda. Artık ASUS klavye ve ASUS kulaklık kullanıyorum çok memnunum bir tek mouse Glorious.

Bir de ek olarak programı çok fazla arka planda işlem çalıştırıyor. Sildikten sonra PC rahatladı. Ben normalde ekosistem yapıp tek program olsun isterdim ama Razer ve Logitech programları sorunlu ve çok fazla arka plan işlemi yapıyorlar.

Asus aklımda vardı aslında, ama diğer modeli. Asus rog strix scope deluxe cherry mx red switch olan. Onuda değerlendirmek istiyorum ve bu ara çok dikkatimi çekiyor. Royal kludge m75 veya ajazz ak820, yani bu %75 klavyelerde çok hoş.w75 gibi.Tabi bu klavyeler kablosuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı