Razer Blackwidow V4 Pro nasıldır?

Fiyatına değeceğini düşünmüyorum.

Hocam bende baktımda 5k bi klavye için çok uçuk diye düşünüyorum. Bu fiyata ne sunuyor olabilir ?

Ona 5K verene kadar adamakıllı bir Custom klavye toplarım keyifli keyifli yapar keyifli keyifli kullanırım.

Eğer yok ben toplamayacağım ille de bunu istiyorum dersen üzmez diye düşünüyorum.

Zaten İngilizce klavye hepsi. Türkçe olmaması sıkıntı yaratır gibi.
Hocam emin olun hiç bir farkı olmuyor. Türkçe klavye kullanıyordum sonrasında İngilizceye geçtim hiç bir şey değişmedi. Tuşların yerini biliyorsanız fark etmiyor. Şuan ise almanca klavye kullanıyorum ISO düzeninde rahatça kullanıyorum. Türkçe diyerekten fazla para dökmeye gerek yok çünkü hiç bir farkları yok.

Hocam emin olun hiç bir farkı olmuyor. Türkçe klavye kullanıyordum sonrasında İngilizceye geçtim hiç bir şey değişmedi. Tuşların yerini biliyorsanız fark etmiyor. Şuan ise almanca klavye kullanıyorum ISO düzeninde rahatça kullanıyorum. Türkçe diyerekten fazla para dökmeye gerek yok çünkü hiç bir farkları yok.
Harfler sorun değil de işaretler... Büyük ihtimalle o da olur dediğin gibi.

Klavye pahalı doğru. Huntmans v2 gözüme kestirdim, optik olanı. Tepki süresi iyi, sessiz ama hemen alır mıyım bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı