Hocam o zaman farklı Razer modeline bakın bu baya bence saçma bir klavye fiyatıyla oranlı.Razer olmazsa ışık sistemiyle uyumlu olmaz.RGB olmazsa hayatın ne anlamı var
Bu arada bu mesajlar neden benim zilime düşmüyor. Site de bir sıkıntı var gibi.
Zaten İngilizce klavye hepsi. Türkçe olmaması sıkıntı yaratır gibi.Hocam o zaman farklı Razer modeline bakın bu baya bence saçma bir klavye fiyatıyla oranlı.
Hocam emin olun hiç bir farkı olmuyor. Türkçe klavye kullanıyordum sonrasında İngilizceye geçtim hiç bir şey değişmedi. Tuşların yerini biliyorsanız fark etmiyor. Şuan ise almanca klavye kullanıyorum ISO düzeninde rahatça kullanıyorum. Türkçe diyerekten fazla para dökmeye gerek yok çünkü hiç bir farkları yok.Zaten İngilizce klavye hepsi. Türkçe olmaması sıkıntı yaratır gibi.
Harfler sorun değil de işaretler... Büyük ihtimalle o da olur dediğin gibi.Hocam emin olun hiç bir farkı olmuyor. Türkçe klavye kullanıyordum sonrasında İngilizceye geçtim hiç bir şey değişmedi. Tuşların yerini biliyorsanız fark etmiyor. Şuan ise almanca klavye kullanıyorum ISO düzeninde rahatça kullanıyorum. Türkçe diyerekten fazla para dökmeye gerek yok çünkü hiç bir farkları yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.