Razer Blackwidow V4 X A ve D tuşu geç basıyor

taylormomsen

Hectopat
Yer
New York , United States
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Taylor ❤️
Meslek
The Pretty Reckless
Yaklaşık alalı 2 ay olmadı. A ve D tuşları sorun çıkarıyor. Geç geliyor basınca duruyor. Rezillik yani. Nasıl düzeltilir? 4K para vermiştim bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntılı klavye serisi, BlackWidow V3 vardı basılı kalıyor ve çift basıyordu tuşları garantiye verdim BlackWidow V4 verdiler onda da 2. haftadan çift basmaya başladı :D 1 yıldır falanda öyle kullanıyorum.

Sıkıntılı klavye serisi, BlackWidow V3 vardı basılı kalıyor ve çift basıyordu tuşları garantiye verdim BlackWidow V4 verdiler onda da 2. haftadan çift basmaya başladı :D 1 yıldır falanda öyle kullanıyorum.
ne yapayım abi ya 4k para verdik enayi gibi

garantiyemi vereyim

Ne yapayım abi ya 4K para verdik enayi gibi

Garantiyemi vereyim

Garantinin çözüm olacağını sanmıyorum ama garanti de yine sorunlu olarak algılıyor onu değişim gelir, aynısı bir daha olursa bu sefer iade istersin.

Garantinin çözüm olacağını sanmıyorum ama garanti de yine sorunlu olarak algılıyor onu değişim gelir, aynısı bir daha olursa bu sefer iade istersin.
Hocam bilmiyorum logiteche geçmeyi düşünüyorum

Yeni klavye versede onunda böyle sorun olmayacığının garantisi yok

Hocam servise yollattım a ve D'yı geç algılıyor klavye.

Merhaba, konuyu sonlandırmamışsınız ürünü bir internet sitesinin indirim gecesi kampanyasına özel satın almıştım birini arkadaşıma birini de kendime almıştım iki klavyede sorunlu çıktı. Benim klavye spacebar ve W tuşu bastığımda hemen algılamıyor uzun süre basılı tutunca da algılamayı kesiyor. Çok ilginç geldi bana siz hangi açıklamayla ne yazdınız ve sorun tam olarak çözüldü mü bunları paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı