Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Ben olumsuz çok fazla yorum okudum 4090 modeli ile ilgili, siparişi iptal ettim o yüzden. 5000 serisini bekleyeceğim.
Hocam ASUS'un sitesinde 5090 için 238K para istiyorlar, bu gidişle 5060'lar bile 100K olur. Gerçekten bu paraları verecek misiniz?

Hocam ASUS'un sitesinde 5090 için 238K para istiyorlar, bu gidişle 5060'lar bile 100K olur. Gerçekten bu paraları verecek misiniz?
asusa o rakamları vermek saçma ama hp, acer taraflarında daha uygun fiyatlara iyi alternatifler çıkacağını düşünüyorum. 5080 ya da 5070 tercih ederim muhtemelen. bir de 2025 yılında 2023 model bir bilgisayar almak istemedim. Özellikle işlemci tarafında ve ısınma problemleri varken. hayırlısı.

Ben olumsuz çok fazla yorum okudum 4090 modeli ile ilgili, siparişi iptal ettim o yüzden. 5000 serisini bekleyeceğim.
Hocam ben genel olarak hep asusa gore vs razer tercih ediliyor diye okudum. Yabanci forumlarda da aynı sekilde. İnsanlar biraz fazla para verdiklerinde karşılık olarak beklentiyi yükseltiyor olabilirler mi? Ne gibi olumsuz yorumlar gördünüz?
(Yabancı forumlarda yorum yazanlar 4300$ için değer mi diye değerlendiriyor demek istediğim bu)

Son düzenleme:
Çok ısındığı yönünde şikayetler var 4090 modelinin. yüksek termal throttle'a girdiği yönünde yazılar da okudum. bir de 4k ekranda 4090'ın bile ezileceğini düşündüm. bir yandan da 240 hz qhd olması ve 18 ekran ile gelmesi sebebiyle blade 18'e bakıyorum şimdi. qhd 240hz ekranı daha iyi besleyeceğini düşünüyorum rtx 4080'nin 4k 4090'a göre. sizce?

4090 modelini 99bine satın aldım. Razer'ın işçilik ve kalite düzeyinin diğer markalardan çok üstün olduğunu düşünüyorum. Ürün elime ulaşınca deneyimlerimi paylaşacağım.

4090 modelini 99bine satın aldım. Razer'ın işçilik ve kalite düzeyinin diğer markalardan çok üstün olduğunu düşünüyorum. Ürün elime ulaşınca deneyimlerimi paylaşacağım.
Çok üstün olması tartışılır bir konu, iç dizayn mimarisi kesinlikle iyi değil bazı markalara göre ve Legion Pro 7 9, Zephyrus ya da Strix Scar gibi seriler de var piyasada.

Çok üstün olması tartışılır bir konu, iç dizayn mimarisi kesinlikle iyi değil bazı markalara göre ve Legion Pro 7 9, Zephyrus ya da Strix Scar gibi seriler de var piyasada.
Hocam bahsettiğiniz modeller muhakkak iyidir fakat ben çok gaming laptop diye bağıran tasarımı abartılı ürünleri sevmiyorum. Sade şık bir tasarımı var Razer'ın tamamen zevk meselesi yani.

Razer kendi ses yazılımı THX kurulu iken seste oluşan cızırtılar bende de vardı.
Bilgisayarı formatlamam gereken bir durum gerçekleşti ve bende razer synapse'ı geri yüklerken bu sefer THX'in kurulumunu gerçekleştirmedim. Bilgisayarın kendi sürücülerinden çıkan ses benim için fazla fazla yeterli. THX kurulu olmadığında herhangi bir cızırtı sorunu yaşamıyorum.

Isınmadan kaynaklı şikayetçi olanlar olmuş. Önceden yazdığım gibi gene aynı düşüncedeyim. Bilgisayar açılışıyla birlikte razer programları çalışırsa 7° kadar fazladan bir ısınma gözlemledim. Ben de bu sorunu aşmak maksatlı wifiyi otomatik bağlanmıyorum böylece pc açılışında o programlar internet erişimi istediği için açılamıyorlar bu da ısınma sorununa çözüm olmuş oluyor.

Hocam bahsettiğiniz modeller muhakkak iyidir fakat ben çok Gaming laptop diye bağıran tasarımı abartılı ürünleri sevmiyorum. Sade şık bir tasarımı var Razer'ın tamamen zevk meselesi yani.

Scar STRIX için katılıyorum da Lenovo Legion Pro 7 serisi için katılmıyorum, rbg kapandığı takdirde son derece profesyonel görünüm sunabiliyorlar. Keza Zephyrus da, MacBook'tan çok farkı yok bence tasarım olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı