Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Hocam merhaba, daha yeni almışsınız sanırım bilgisayarı ama memnun musunuz diye sormak istedim. Fiyat biraz fazla uygun olunca bir bit yenigi ariyor insan ister istemez. 16" 4090 modelini almak üzereyim
Ürün sıfır, ben şuan için herhangi bir problem yaşamadım.

Razer kendi ses yazılımı THX kurulu iken seste oluşan cızırtılar bende de vardı.
Bilgisayarı formatlamam gereken bir durum gerçekleşti ve bende razer synapse'ı geri yüklerken bu sefer THX'in kurulumunu gerçekleştirmedim. Bilgisayarın kendi sürücülerinden çıkan ses benim için fazla fazla yeterli. THX kurulu olmadığında herhangi bir cızırtı sorunu yaşamıyorum.

Isınmadan kaynaklı şikayetçi olanlar olmuş. Önceden yazdığım gibi gene aynı düşüncedeyim. Bilgisayar açılışıyla birlikte razer programları çalışırsa 7° kadar fazladan bir ısınma gözlemledim. Ben de bu sorunu aşmak maksatlı wifiyi otomatik bağlanmıyorum böylece pc açılışında o programlar internet erişimi istediği için açılamıyorlar bu da ısınma sorununa çözüm olmuş oluyor.
Evet sanırım problem THX'ten kaynaklı. Şunu deneyebilir problem yaşayan arkadaşlar:
Aramaya "THX Spatial" yazın programı açıp "Volume Leveling"te bulunan tik'i kaldırın.

blade 16 rtx 4090 modelinin siparişini iptal ettikten sonra blade 18 rtx 4080 sipariş ettim bugün. hem büyük ekran hem qhd ekranda 4080 modelinin daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum 4k 4090'a göre. cihaz gelsin bakalım testleri yaparız.

WhatsApp Görsel 2025-01-25 saat 18.50.11_527ad5d5.jpg
WhatsApp Görsel 2025-01-25 saat 18.50.11_527ad5d5.jpg
WhatsApp Görsel 2025-01-25 saat 18.50.11_85c544fe.jpg

Kutu böyle geldi açıp açmamak konusunda kararsızım. İade etmeli miyim ?

blade 16 rtx 4090 modelinin siparişini iptal ettikten sonra blade 18 rtx 4080 sipariş ettim bugün. hem büyük ekran hem qhd ekranda 4080 modelinin daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum 4k 4090'a göre. cihaz gelsin bakalım testleri yaparız.
Ben de öyle yaptım cihaz daha iyi gibi. 18 olanı beğendim şimdilik

Hayırlı olsun size de. Keyifle kullanın. Testler varsa alırız :) bilgisayar gelene kadar daha 2-3 gün var.
Henuz test yapacak vakit bulamadım ancak ekran gerçekten devasa geldi gözüme 16'dan sonra. Oyun oynamak keyifli olacak gibi. Ayrıca 16 olan 4090lı model 240hz sadece 1920 çözünürlükte çalışıyordu bu yönden 4080li model avantajlı. Bu ürünün ısısı da diğerine göre çok daha iyi gibi. Bakalım elim klavyeye de alışırsa memnun kalacağım gibi hissediyorum :)

Henuz test yapacak vakit bulamadım ancak ekran gerçekten devasa geldi gözüme 16'dan sonra. Oyun oynamak keyifli olacak gibi. Ayrıca 16 olan 4090lı model 240hz sadece 1920 çözünürlükte çalışıyordu bu yönden 4080li model avantajlı. Bu ürünün ısısı da diğerine göre çok daha iyi gibi. Bakalım elim klavyeye de alışırsa memnun kalacağım gibi hissediyorum :)
4090li model çok mu kötü hocam urktum biraz daha gelmedi de cihaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı