Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Hocam merhaba, daha yeni almışsınız sanırım bilgisayarı ama memnun musunuz diye sormak istedim. Fiyat biraz fazla uygun olunca bir bit yenigi ariyor insan ister istemez. 16" 4090 modelini almak üzereyim
Ürün sıfır, ben şuan için herhangi bir problem yaşamadım.

Evet sanırım problem THX'ten kaynaklı. Şunu deneyebilir problem yaşayan arkadaşlar:
Aramaya "THX Spatial" yazın programı açıp "Volume Leveling"te bulunan tik'i kaldırın.

blade 16 rtx 4090 modelinin siparişini iptal ettikten sonra blade 18 rtx 4080 sipariş ettim bugün. hem büyük ekran hem qhd ekranda 4080 modelinin daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum 4k 4090'a göre. cihaz gelsin bakalım testleri yaparız.

Kutu böyle geldi açıp açmamak konusunda kararsızım. İade etmeli miyim ?

Ben de öyle yaptım cihaz daha iyi gibi. 18 olanı beğendim şimdilik

Hayırlı olsun size de. Keyifle kullanın. Testler varsa alırız bilgisayar gelene kadar daha 2-3 gün var.
Henuz test yapacak vakit bulamadım ancak ekran gerçekten devasa geldi gözüme 16'dan sonra. Oyun oynamak keyifli olacak gibi. Ayrıca 16 olan 4090lı model 240hz sadece 1920 çözünürlükte çalışıyordu bu yönden 4080li model avantajlı. Bu ürünün ısısı da diğerine göre çok daha iyi gibi. Bakalım elim klavyeye de alışırsa memnun kalacağım gibi hissediyorum

4090li model çok mu kötü hocam urktum biraz daha gelmedi de cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…