Evet kesinlikle katılıyorum, ürünler olması gerektiği fiyata asla satılmıyor ve 5000 serisini bekleyen insanlar hayal kırıklığı ile karşılaşacak. 5070 Ti'nin bile minimum 120'den satılacağını düşünüyorum ben ve 4080'e nazaran daha güçsüz bir kart olacak her şekilde, şu anda 4080 alabilmek varken beklememek gerekiyor daha yüksek para ödemek için. Belki OLED ekranlı LP5 almak için beklenebilir ama yine pahalı olacak dediğim gibi. En iyisi Razer ürünü ucuzken alabilmek ya da benim gibi sağlam satıcılardan sıfır ürünleri bulmak.
Bence de fiyatlar aşırı olacak. Yurt dışına gider aynı fiyata iki ürün alır keyfime bakarım. Garantiden korkanlar için. Birisi bozulsa birisi çalışır hiç yoktan.
Türkiye de 150k 5070 Ti iyi bir MiniLED belki bulunabilir (zaman zaman Stealth 4080 100k civarı vardı) bu ülkede OLED geleceği parlak değil gibi duruyor. Firma getirmez. Getirse bile ederinin X2 katına satılır. Legion üç beş ürünü var ne yazık ki. Keşke bu yıl daha çok modeli gelse. 18 fetişi aldı başını gidiyor. TUF, LOQ, Pulse, Crosshair bile 18. ülkeye çoğu gelmez. Gelse çok geç gelir gibi.
Yok vallahi bu fiyatları görmekten ben bıktım.
Sarı sitede mükemmel ürünler var. 70k kadar 4K MiniLED 4070 Raider var. Sizin Legion, ROG, benzeri iyi fiyata çokça 4080 var. Fiyatlar şiştikçe şişecek gibi duruyor. Bugün alınabilir sıfır ya da sarı sitede bir ürün yarın çok daha farklı olacak gibi.