Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Evet kesinlikle katılıyorum, ürünler olması gerektiği fiyata asla satılmıyor ve 5000 serisini bekleyen insanlar hayal kırıklığı ile karşılaşacak. 5070 Ti'nin bile minimum 120'den satılacağını düşünüyorum ben ve 4080'e nazaran daha güçsüz bir kart olacak her şekilde, şu anda 4080 alabilmek varken beklememek gerekiyor daha yüksek para ödemek için. Belki OLED ekranlı LP5 almak için beklenebilir ama yine pahalı olacak dediğim gibi. En iyisi Razer ürünü ucuzken alabilmek ya da benim gibi sağlam satıcılardan sıfır ürünleri bulmak.

Bence de fiyatlar aşırı olacak. Yurt dışına gider aynı fiyata iki ürün alır keyfime bakarım. Garantiden korkanlar için. Birisi bozulsa birisi çalışır hiç yoktan.
Türkiye de 150k 5070 Ti iyi bir MiniLED belki bulunabilir (zaman zaman Stealth 4080 100k civarı vardı) bu ülkede OLED geleceği parlak değil gibi duruyor. Firma getirmez. Getirse bile ederinin X2 katına satılır. Legion üç beş ürünü var ne yazık ki. Keşke bu yıl daha çok modeli gelse. 18 fetişi aldı başını gidiyor. TUF, LOQ, Pulse, Crosshair bile 18. ülkeye çoğu gelmez. Gelse çok geç gelir gibi.
Yok vallahi bu fiyatları görmekten ben bıktım.
Sarı sitede mükemmel ürünler var. 70k kadar 4K MiniLED 4070 Raider var. Sizin Legion, ROG, benzeri iyi fiyata çokça 4080 var. Fiyatlar şiştikçe şişecek gibi duruyor. Bugün alınabilir sıfır ya da sarı sitede bir ürün yarın çok daha farklı olacak gibi.

Kesinlikle katılıyorum size. Ben de sizlerin de desteği ile 5000 serisini beklemek yerine razer blade 18 4080'in harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum, hele ki bu fiyatlar ile. İleride 5000 serisi iyi fiyata gelse bile razer bu fiyat ile çok zarar ettirmez. kullandığımız da yanımıza kar kalır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar hepimize yardımlarınız için teşekkür ederim. Razer Blade 18'i siparişini verdim. Şimdi buna güzel bir kablosuz mouse ve mouse pad (çocuk kablosuz istiyor) almayı düşünüyorum. Ama F/P olan daha mütevazi bir ürün ne olabilir? Bir tavsiye alabilir miyim?

Merhaba 4090 modeli aldım ama adptördwn cızırtı geliyor
Yamuk geldi masada köseden bastırınca dengede olmadığını fark ettim galiba iade edecegim kullanan arkadaslarda böyle bir sorun mevcut mu?
Cızırtı sesi normal mi

Merhaba 4090 modeli aldım ama adptördwn cızırtı geliyor
Yamuk geldi masada köseden bastırınca dengede olmadığını fark ettim galiba iade edecegim kullanan arkadaslarda böyle bir sorun mevcut mu?
Cızırtı sesi normal mi
Ben kargoyu aldım ama henüz eve geçip açma şansım olmadı ama 4090larda bu tip şeyleri duyunca ürküyorum. Eve geçince bakıp haber ederim size.

Merhaba 4090 modeli aldım ama adptördwn cızırtı geliyor.
Cızırtı sesi normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle mi ses?
Yamuk olan adaptör mü laptop mu acaba?
Buy Razer GaN Power Adapter - 330W | Gaming Pc Accessories | Razer.com adaptörünüz buna benzer GaN olmalı. Ses fazlaysa kullanmadan iade edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle mi ses?
Yamuk olan adaptör mü laptop mu acaba?
Buy Razer GaN Power Adapter - 330W | Gaming Pc Accessories | Razer.com adaptörünüz buna benzer GaN olmalı. Ses fazlaysa kullanmadan iade edin.

Hocam 1 cm kalana kadar adaptörü kulağa yaklastirmayinca duyulmuyor, ses bu kadar fazla değil ama emin olamamdim
Laptop yamuk hocam alttan ışık tutunca bir ayaginin havada kaldığı belli oluyor

arkadaşlar hepimize yardımlarınız için teşekkür ederim. Razer blade 18 i siparişini verdim. Şimdi buna güzel bir kablosuz mouse ve mouse pad (çocuk kablosuz istiyor) almayı düşünüyorum. Ama f/p olan daha mütevazi bir ürün ne olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı