Ya hocam buna nasıl sevindim. Pro 5 serisinde bile OLED var. Sonunda yani. Görünce çıldırdım

Umarım yanılıyorumdur ama fark yaratacak kart olan 5070 Ti Legion 7 serisinden itibarenmiş

Gigabyte bu sene beni üzdü. Aero serisini rafa kaldırmışlar. Güzelim 4K OLED. Berbat IPS, kompakt boyut, lanet yapay zeka kurbanı olmuş

Tam bu yıl yeni ürüne geçerim diye hesap ederken. Aorus üst modelde sonunda panele önem vermiş. (saçma sapan IPS 300-400 nit inadından vazgeçip) OLED MiniLED döşemişler. Eski kasalarını daha çok seviyordum ben.
Ayrıca best buy ön sipariş açmış. Fiyat aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi (şimdilik)
ROG Zephyrus, STRIX 16 (ne yazık ki 5070 Ti koyup çöp panele devam etmişler yine. FHD+ 1900$)
Sanırım yine ülkemize ilk MSI sonrası bu döküntü STRIX 5070 Ti gelir.
Not: Legion 5 Pro 5070 Ti varmış

oled 2200$.(notebookcheck gördüm) fiyatı 4080 gibi dönem dönem 1700-1800€ düşerse fantastik olur. 4K inadımdan vazgeçip bu OLED tercih edebilirim
Razer bu fiyata satılırken bence bu MSI düşünmeniz saçma. Yaz ayı gibi 60-65k satılsa satın alabilirsiniz. Ama şu anda 89k tam modern, teknoloji dolu Razer varken 80k MSI verilmez. Ha Razer beğenmez, firmayla ilgili şüpheniz varsa bütçe artırıp başka MSI'ya da X markası alabilirsiniz. Yoklukta insanlar mecburen 80k bayıldı bu Vector'e. Bütçe artmaz ve MSI ısrarı devam ederse son seçenek adamakıllı bir monitör alırsanız iş görür fazlasıyla.
Böyle fiyatlar yakınken ve arada uçurum gibi kalite fark varken bence tercih etmeyin.