Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

4090 modeli 99999tlye düşmüş durumda almak isteyen varsa
Bu model absürt bir şekilde diğer ülkelere gore bile ucuza satılıyor. Çakma ya da geri çağırılan ürün serisi olma gibi bir ihtimal var mıdır acaba? Bu tarz şeylerini kontrol eden oldu mu alanlardan?
(Bugün siparişimi oluşturdum ama soru işaretlerim devam ediyor🤔)

Hocam merhaba, daha yeni almışsınız sanırım bilgisayarı ama memnun musunuz diye sormak istedim. Fiyat biraz fazla uygun olunca bir bit yenigi ariyor insan ister istemez. 16" 4090 modelini almak üzereyim
Hocam tekrar iade oluşturdum. Ürün aşırı derecede ısınıyor gibi geldi bana. O cızırtı problemi de canımı sıktı gerçekten.

Bu model absürt bir şekilde diğer ülkelere gore bile ucuza satılıyor. Çakma ya da geri çağırılan ürün serisi olma gibi bir ihtimal var mıdır acaba? Bu tarz şeylerini kontrol eden oldu mu alanlardan?
(Bugün siparişimi oluşturdum ama soru işaretlerim devam ediyor🤔)

18'kutu açılımı video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şüpheleniyorsunuz anlamıyorum. Dönem dönem adamlar OLED 4080/4090 2400 dolar kadar sattı. Etiketi yerinde.

Bende verdim siparişi bakalım umarım sağ salim gelir sorunsuz şekilde. @745396 hocam sana da teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam. 4090 hala içinize sinmediyse 89k 4080 alın geçin.

Hocam tekrar iade oluşturdum. Ürün aşırı derecede ısınıyor gibi geldi bana. O cızırtı problemi de canımı sıktı gerçekten.

Ses için size söylediklerimi denediniz mi hiç? Hangi oyunda hangi senaryoda ne kadar ısınıyor? Kusura bakmayın sanki biraz üstünkörü kullanmışsınız gibi.
İ9 performansı normaldir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu kanalda çeşitli Razer ya da farklı ürün testleri var. Çok fazla kaynağa sahipsiniz.

Ses için size söylediklerimi denediniz mi hiç? Hangi oyunda hangi senaryoda ne kadar ısınıyor? Kusura bakmayın sanki biraz üstünkörü kullanmışsınız gibi.
bu kanalda çeşitli Razer ya da farklı ürün testleri var. Çok fazla kaynağa sahipsiniz.

4090 olanı aldım hocam ama 4080 daha mı iyi ekran vs

Hayır iade sonrası gördüm yazdığınızı. Sıcaklık konusunda da mutlaka ısınır her bilgisayar fakat bu ürün metal gibi bir yapısı olduğundan fazla ısınıyor gibi hissettim klavyeye koyduğumda elim rahatsız oldu. Yani şöyle düşündüm 110k para verdim ve tek atımlık kurşunum var, her yönüyle içime sinsin istedim. Yoksa bu fiyata 16gb 4090 çok iyi. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Muadillerine göre biraz daha ısınıyor evet, Razer'ın iç mimarisi Legion'lar ya da ASUS'lar kadar başarılı değil bence. Ancak 100k'ya indiyse gerçekten bedava, biraz daha inerse Legion aldığıma pişman olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı