Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

arkadaşlar hepimize yardımlarınız için teşekkür ederim. Razer blade 18 i siparişini verdim. Şimdi buna güzel bir kablosuz mouse ve mouse pad (çocuk kablosuz istiyor) almayı düşünüyorum. Ama f/p olan daha mütevazi bir ürün ne olabilir.
razer v2x hyperspeed öneririm. mouse pad olarak steelseries qck güzeldir.

Arkadaşlar merhaba. 90k ya laptop bakarken n11 de Razer 18" 13950hx rtx4080 modeline ve Erazer Beast X40 16" 14900hx 4080 modeline denk geldim. Bu 2 cihazı kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur? Satın alma konusunda n11 Razer peşine 6 taksit, hepsiburada Erazer peşine 9 taksit yapıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. 90k ya laptop bakarken N11 de Razer 18" 13950HX RTX 4080 modeline ve Erazer Beast X40 16" 14900HX 4080 modeline denk geldim. Bu 2 cihazı kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur? Satın alma konusunda N11 Razer peşine 6 taksit, Hepsiburada Erazer peşine 9 taksit yapıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Açıklamalar doğruysa Erazer paneli 30/40k alınabilir laptop paneli. 300+ nit %100 sRGB. Şaka gibi. Sınıfta kalmış o konuda. 3 yıllık garanti cezbetse de ben Razer tercih ederdim.(Erazer hakkında detaylı araştırmam yok)

Arkadaşlar merhaba. 90k ya laptop bakarken n11 de Razer 18" 13950hx rtx4080 modeline ve Erazer Beast X40 16" 14900hx 4080 modeline denk geldim. Bu 2 cihazı kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur? Satın alma konusunda n11 Razer peşine 6 taksit, hepsiburada Erazer peşine 9 taksit yapıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
erazer güvenilir bir marka değil bana göre, clevo'ya yaptırıyor diye biliyorum üretimi. razer ile malzeme kalitesi ve ikinci el değeri olarak boy ölçüşebilecek bir marka değil. kesinlikle razer tercih edilmeli, hem ciddi fiyat avantajı da mevcut.

Erazer güvenilir bir marka değil bana göre, Clevo'ya yaptırıyor diye biliyorum üretimi. Razer ile malzeme kalitesi ve ikinci el değeri olarak boy ölçüşebilecek bir marka değil. Kesinlikle Razer tercih edilmeli, hem ciddi fiyat avantajı da mevcut.

Clevo kısmını bilmiyorum ama bir ara sanki Lenovo bünyesindeydiler diye hatırlıyorum.

Geri dönüşler için teşekkür ederim fakat dediğim gibi sorun, peşin fiyatına 6 taksit olması. Fiyatlar artmadan bi an önce sipariş vermek istiyorum fakat 6 taksit olması (getirfinans) beni erazer e doğru itiyor. 2 3 ay daha Razer bu fiyat bandında kalır mı acep?

Geri dönüşler için teşekkür ederim fakat dediğim gibi sorun, peşin fiyatına 6 taksit olması. Fiyatlar artmadan bir an önce sipariş vermek istiyorum fakat 6 taksit olması (getirfinans) beni Erazer'e doğru itiyor. 2 3 ay daha Razer bu fiyat bandında kalır mı acep?

Razer bırakın 2-3 ay hafta kalacağını pek sanmam. Fiyat artıyor ve sonra indirim zamanı stok varsa tekrar bu seviyede satışa çıkıyor.
https://www.notebookcheck.net/Medio...TX-4090-and-mechanical-keyboard.808284.0.html yine de Erazer güvenilir kaynaklardan detaylı araştırın.

Teşekkür ettim hocam. Aynı fiyatlı bu 2 cihaz arasında benim anladığım "Razer tercih edilmeli, bu fiyat kaçırılmamalı, yine de Erazer iyice araştırılıp kıyaslaması ona göre yapılmalıdır" diyorsunuz?

Teşekkür ettim hocam. Aynı fiyatlı bu 2 cihaz arasında benim anladığım "Razer tercih edilmeli, bu fiyat kaçırılmamalı, yine de Erazer iyice araştırılıp kıyaslaması ona göre yapılmalıdır" diyorsunuz?

Kesinlikle. Benim Erazer hakkında "net" bilgim yok. Zaten aynı fiyat değiller. Razer 90k iken diğeri 110k arada "benim için" ciddi fiyat farkı ve bilinmez kalite farkı var.

Yok hocam Razer 4080 modeli n11 de 90k, Erazer 4080 modeli hepsiburada da 90k (idi stok kalmadı) Sizin baktığınız 4090 modeli olmasın? Kalite olarak ikisini de kullanmadım ve bilemediğimden dolayı bir şey diyemeyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı