Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

4090 iade ettikten sonra 4080 Blade 18 siparisi verdim. 4090 stokta kalmadığı için

Bugün sipariş verdikten sonra 4090 olana bir daha baktim. Stokta 1 ürün gözüküyor. Şu anda N11 satıcısının iade ürünleri ucuzdan bitirene kadar koyduğunu düşünüyorum elini yüzünü silip. Şansa sorunsuz gelirse tabii cok iyi ama sorunu olup anlamayanin elinde patlayacak belki. Bu ihtimal çok güçlendi 1 stok girildikten sonra.

Ellerindeki ürünleri bitirmeye çalışıyorlar dediğiniz gibi. Zaten Türkiye'de sınırlı stok ürünler alınmamalı görüşümce, ikinci elden pek farkı kalmıyor iade olayları yüzünden. Ama ona rağmen güzel deal halen şu cihazlar.

Ellerindeki ürünleri bitirmeye çalışıyorlar dediğiniz gibi. Zaten Türkiye'de sınırlı stok ürünler alınmamalı görüşümce, ikinci elden pek farkı kalmıyor iade olayları yüzünden. Ama ona rağmen güzel deal halen şu cihazlar.
Ama ne ise onu belirtmeleri gerekir, mesela böyle satış yapanlar outlet ya da teşhir ürün gibi açıklamalarını yazıyorlar. Sıfır ürün kutusu hiç açılmamış ilk benim açacağım anlamına gelir

Benim ürün şimdi geldi. Blade 18 rtx 4080 modeli. Kutuda hiç bir şekilde daha önce açılma belirtisi yok. Bilgisayarda da öyle. ne bir parmak izi ne bir leke. kesinlikle sıfır ürün. şimdi windows kurulumuna geçtim. fakat kalite nedir öyle. inanılmaz. daha önce hp omen kullanmıştım. razer inanılmaz kaliteli. aşmış olayı. bence bu fiyata kaçırmayın.

Benim ürün şimdi geldi. Blade 18 rtx 4080 modeli. Kutuda hiç bir şekilde daha önce açılma belirtisi yok. Bilgisayarda da öyle. ne bir parmak izi ne bir leke. kesinlikle sıfır ürün. şimdi windows kurulumuna geçtim. fakat kalite nedir öyle. inanılmaz. daha önce hp omen kullanmıştım. razer inanılmaz kaliteli. aşmış olayı. bence bu fiyata kaçırmayın.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Paneli falan da IPS modeller arasında en gelişmiş teknolojilerle donatıldığı için fazla aratmayacaktır MiniLED ya da OLED'i. Tabii kontrast halen bir sorun IPS panellerde ancak düzgün bir MiniLED model yok sorunsuz. Legion 9 olabilirdi belki ama onlar da çok pahalı.
Ama ne ise onu belirtmeleri gerekir, mesela böyle satış yapanlar outlet ya da teşhir ürün gibi açıklamalarını yazıyorlar. Sıfır ürün kutusu hiç açılmamış ilk benim açacağım anlamına gelir
Dediğiniz gibi hocam belirtmeleri lazım kutu açık ya da iade edilmiş ürün olduklarını. Ama fiyatını düşürmek zorunda kalırlar diye yapmıyorlar muhtemelen, Türkiye'de bu tarz şeylerin belirtildiği mağazalar gerçekten çok ama çok az var.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Paneli falan da IPS modeller arasında en gelişmiş teknolojilerle donatıldığı için fazla aratmayacaktır MiniLED ya da OLED'i. Tabii kontrast halen bir sorun IPS panellerde ancak düzgün bir MiniLED model yok sorunsuz. Legion 9 olabilirdi belki ama onlar da çok pahalı.

Dediğiniz gibi hocam belirtmeleri lazım kutu açık ya da iade edilmiş ürün olduklarını. Ama fiyatını düşürmek zorunda kalırlar diye yapmıyorlar muhtemelen, Türkiye'de bu tarz şeylerin belirtildiği mağazalar gerçekten çok ama çok az var.
panel gerçekten çok iyi. ışık sızması da çok görmedim. renkler falan harika.

panel gerçekten çok iyi. ışık sızması da çok görmedim. renkler falan harika.
O kadar üst seviye IPS panellerde zaten minimal oluyor ışık sızmaları, vardır mutlaka ama çok karanlık ortam olmadığı sürece ve dikkatli bakmazsanız fark edemezsiniz. Orta giriş seviye cihazlarda oluyor genelde bu ciddi ışık sızma sorunları. Renkler konusunda evet kesinlikle katılıyorum, özellikle kırmızı ya da yeşil renkler gibi dolgun renklerin olduğu sahneleri açıp bakın, yanına da %100 srgb bir panel alın. Fark o kadar fazla ki oha dedirtiyor. :D

Ekteki resimlerde Legion Pro 7 Gen 9'un ekranı ile %100 sRGB olan çalışma bilgisayarımın panelini bırakıyorum. (%65 sRGB de olabilir emin değilim, internette 100 diyordu.)

Dosya Ekleri

• WORKPC.jpg
    WORKPC.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 38
  • LP7G9.jpg
    LP7G9.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 41
O kadar üst seviye IPS panellerde zaten minimal oluyor ışık sızmaları, vardır mutlaka ama çok karanlık ortam olmadığı sürece ve dikkatli bakmazsanız fark edemezsiniz. Orta giriş seviye cihazlarda oluyor genelde bu ciddi ışık sızma sorunları. Renkler konusunda evet kesinlikle katılıyorum, özellikle kırmızı ya da yeşil renkler gibi dolgun renklerin olduğu sahneleri açıp bakın, yanına da %100 srgb bir panel alın. Fark o kadar fazla ki oha dedirtiyor. :D

Ekteki resimlerde Legion Pro 7 Gen 9'un ekranı ile %100 sRGB olan çalışma bilgisayarımın panelini bırakıyorum. (%65 sRGB de olabilir emin değilim, internette 100 diyordu.)
arada renk olarak dağlar var.

Hocam siz neden iptal etmistiniz 4090 olanı? (Stoktaki sizinki olabilir bu arada :D benimki henuz incelemede)
ben hem 16 ekranın küçük geleceğini, hem kasanın küçülmesi ile ısınma problemi yaşanabileceği hem de 4k ekranda rtx 4090'ın qhd 4080 kadar performans vermeyeceğini düşündüğüm için iptal etmiştim. 18 gerçekten dolu dolu geldi gözüme. şu ana kadar çok mutluyum açıkçası.

ekleme: bilgisayarda açıkçası sapıklık derecesinde iyi bir ses sistemi var. bu nedir ya. biz ne kullanmışız bu zamana kadar. gram abartmıyorum. aldığınızda fark edeceksiniz.

Ben hem 16 ekranın küçük geleceğini, hem kasanın küçülmesi ile ısınma problemi yaşanabileceği hem de 4K ekranda RTX 4090'ın QHD 4080 kadar performans vermeyeceğini düşündüğüm için iptal etmiştim. 18 gerçekten dolu dolu geldi gözüme. Şu ana kadar çok mutluyum açıkçası.

Ekleme: Bilgisayarda açıkçası sapıklık derecesinde iyi bir ses sistemi var. Bu nedir ya. Biz ne kullanmışız bu zamana kadar. Gram abartmıyorum. Aldığınızda fark edeceksiniz.

İyi günlerde kullanın. RAM SSD yükseltme düşünceniz varsa marka, satıcı ve dahi servis ile kesinlikle iletişime geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı