alihanoglu
Kilopat
4090 modeli elime ulaştı, kutu alttan açılmış bantlamamışlar bile iadeli ürün olduğu çok belli, kargodan kabul etmedim.
Ben de iadeden vazgeçtim. Hem sıfır ürünü servise göndermek istemiyorum hem de hafif coil whine hariç bir problem gözlemlemedim cihazda. Keyifle kullanmak lazım 5000 serileri çıkana kadar.
Razer sitesinde bios, vbios, ec keyboard updatelerini yapın. Nvidia sürücü güncellemesi, razer synapse ve Windows update güncellemelerini yapın. Başka bir şeye gerek yok. Ben henüz ram ve ssd takviyesi yapmadım. Bilgisayarı fanların çalışmadığı silent modunda bir dinler misiniz? Kulağınızı klavyeye dayayarak? Sizde herhangi bir cızırtı mevcut mudur?Ürüne SSD veya RAM taktınız mı? Takılmasından bir sorun olur mu bende 18 4080 aldım yeni geldi. Ürün sıfır geldi gördüğüm leke hata yok. Şu an kurulum yapıp driverları kuracağım. Driver ları kurar iken önereceğin bir durum var mı?
İlk iade onaylandı, diğerini daha yeni kargoya verdim hocamVar mı iadeden haber?
İlk iade onaylandı, diğerini daha yeni kargoya verdim hocam
Herhangi cızırtı yok sadece fan üfleme sesi gibi hava sesi geliyor ama herhangi farklı ses yok. Ses bana normal geldi.Razer sitesinde bios, vbios, ec keyboard updatelerini yapın. Nvidia sürücü güncellemesi, razer synapse ve Windows update güncellemelerini yapın. Başka bir şeye gerek yok. Ben henüz ram ve ssd takviyesi yapmadım. Bilgisayarı fanların çalışmadığı silent modunda bir dinler misiniz? Kulağınızı klavyeye dayayarak? Sizde herhangi bir cızırtı mevcut mudur?
fanlar üflemeyi kestiğinde belli oluyor sadece. ama çok önemli bir ses değil. ben fazla hassasım bu konularda. çoğu kişi duymaz.Herhangi cızırtı yok sadece fan üfleme sesi gibi hava sesi geliyor ama herhangi farklı ses yok. Ses bana normal geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.