Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Sipariş verdim bakalım son5 üründür takipteydim son1 kalınca verdim hadi hayırlısı 😅 peşin fiyata 9 taksit diye biliyodum ama 6 taksit çıktı karşıma getir finans ile. Yanlış mı hatırlıyorum emin olamadım

Hayırlı olsun, Hepsiburada da 9 taksit var. Getirfinans hep 6 idi.

Kupon uygulayan var mı? Girişte 40bin lira üstü 3bin kupon vardı aldm uygulayı göremedm bazen uygulayınca da fiyat artıyor N11'de garip bir şekilde. Uygulanıyorduysa üzdü biraz.

Blade 16 4080 olan 18 e göre galiba ısınma problemi var. Videoda 95 e kadar çıkıyor. Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir arkadaş o yüzden 16 olanı iade edip 18lik versiyonu almış galiba. 18lik olan stokta olmadığı için 16 olanı ona göre almayı düşünüyorum.

Blade 16 4080 olan 18 e göre galiba ısınma problemi var. Videoda 95 e kadar çıkıyor. Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bir arkadaş o yüzden 16 olanı iade edip 18lik versiyonu almış galiba. 18lik olan stokta olmadığı için 16 olanı ona göre almayı düşünüyorum.
Ben 18 aldım. İnternette izlediğim videolarda 16 sıcaklıkları 18 e göre bir tık daha yüksek. Bunun sebebide 18 boyutunu büyük olması ve fazladan 1 fan daha bulunması diye biliyorum

16 serisi 18 e göre 5-8 derece arası daha sıcak çalışıyor.

Herkese iyi forumlar. Çoğu kişiye olduğu gibi ben de şans eseri konuya denk geldim.
HP OMEN RTX 4080 ve MSİ VECTOR RTX 4080 ilgili Laptoplar arasında kalmışken konuyu gördüm. Aklımı aşırı çeldi Razer. 18'lik modeli 145 bin TL fiyat çekilmiş durumda 16'lık Modelinde ne gibi sorunlarla karşılaşırım sizce almalı mıyım yoksa üstte belirttiğim 2 üründen birini alıp geçeyim mi?

18 inc laptoplar daha büyük kasa havalandırma girişi vs geniş alanda ısınma az oluyor küçük kasada sıkışık dar havalandırma vs. aynı ekipmanlar olunca fark oluyor. Ama aynı donanımda aynı ebattaki laptoplar da benzer ısıları verir diye düşünüyorum normal böyle olması. Aralarında işlemci farkı var bu da FPS'e etki eder ama çok büyük farklar olmaz prpfesyonel iş yapmıyorsan güzel geleni al he şöyle bir şey de var bu yılda FHD bir bilgisayar şahsen almam ekran en önemli kısımlardan birisi. Belki işlemci i7 i9 olması çok fark ettirmez normal kullanımda anlamazsın bile ama sürekli ekrana bakmak zorundasın kullanırken ve kaliteli olması geçireceğin süreleri daha zevkli hale getirir bence. QHD 500nıt minimum tercihim genel olarak.

18 inc laptoplar daha büyük kasa havalandırma girişi vs geniş alanda ısınma az oluyor küçük kasada sıkışık dar havalandırma vs. aynı ekipmanlar olunca fark oluyor. Ama aynı donanımda aynı ebattaki laptoplar da benzer ısıları verir diye düşünüyorum normal böyle olması. Aralarında işlemci farkı var bu da FPS'e etki eder ama çok büyük farklar olmaz prpfesyonel iş yapmıyorsan güzel geleni al he şöyle bir şey de var bu yılda FHD bir bilgisayar şahsen almam ekran en önemli kısımlardan birisi. Belki işlemci i7 i9 olması çok fark ettirmez normal kullanımda anlamazsın bile ama sürekli ekrana bakmak zorundasın kullanırken ve kaliteli olması geçireceğin süreleri daha zevkli hale getirir bence. QHD 500nıt minimum tercihim genel olarak.
Arkadaşım hem oyun hem de oyun gelistirme icin istiyor aslında. Eğer fpse çok büyük fark etmiyorsa yada sıcaklıktan ileride problem olmayacaksa aldırabilirim. Piyasaya göre fiyatı çok iyi bence.

Kupon uygulayan var mı? Girişte 40bin lira üstü 3bin kupon vardı aldm uygulayı göremedm bazen uygulayınca da fiyat artıyor N11'de garip bir şekilde. Uygulanıyorduysa üzdü biraz.
Hocam bende çıkmadı. Çark felan mi çevirdiniz 3 bin TL kupon geldi. Bana 800 geldi en fazla

Kuponları bu tarz kampanya ürünlerinde kullandırtmıyor n11. razer blade 18 ürünün de kupon seçmeye izin vermiyordu. blade 16 modelinde ise izin veriyordu. değişebilen bir durum.

bu arada bugün ben de blade 18 model laptop'u coil whine sebebiyle iadeye gönderdim. sonuçlanınca durumu buradan paylaşırım. gerçekten harika bir laptop ama o cızırtı sesi sinirimi bozdu resmen.

Arkadaşım hem oyun hem de oyun gelistirme icin istiyor aslında. Eğer FPS'e çok büyük fark etmiyorsa ya da sıcaklıktan ileride problem olmayacaksa aldırabilirim. Piyasaya göre fiyatı çok iyi bence.

Hocam bende çıkmadı. Çark falan mi çevirdiniz 3 bin TL kupon geldi. Bana 800 geldi en fazla.

Akşam girdim bir sürü sınırlı sayıda kupon var 1 tane alabiliyordun. 1500e bastım baktım altta 40bin üstü 3bin var ve sadece 100 tane. Hanımdan o kuponu aldım. Sepette uygula vs yoktu belki aşağılara inince mi vardı bilemedim satın aldım kuponsuz. Son ürün olduğu için başka üründe de deneyemdim. E diğer N11'de satılan 16" modelinde 3bin düşüyordu. Bunda da düşüyor muydu iptal etsem karta iadesi vs tekrar alamam diye etmedim. Siz 18" olandan 800 lira düşürdünüz mü? Çünkü 1 o uygulanırsa benimki de uygulanır yani mantıken.

Kuponları bu tarz kampanya ürünlerinde kullandırtmıyor n11. Razer Blade 18 ürünün de kupon seçmeye izin vermiyordu. Blade 16 modelinde ise izin veriyordu. Değişebilen bir durum.

Bu arada bugün ben de Blade 18 model laptopu coil whine sebebiyle iadeye gönderdim. Sonuçlanınca durumu buradan paylaşırım. Gerçekten harika bir laptop ama o cızırtı sesi sinirimi bozdu resmen.

Siz ne zaman denediniz kupon uygulamayı? Coil whine sesinin bir çözümü yok mu garanti ilgilenmiyor mu? Ben de gelince açsam kutuyu açıp test etsem vs iade olur mu 14gün her koşulda geçerli mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı