Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

N11'in oraya cevap verme süresi çok kötü. Ben daha önce başka bir ürün almıştım, fatura gönderilmemişti. Şikayet üzerine tam 2 ay sonra cevap verdiler.

Bir gelişme var mı hocam?
Bekliyoruz :) x üzerinden n11 desteğe yazdım. Telefon ile ulaşıp en kısa sürede talebi sonlandıracaklarını dile getirdiler ama hala bir sonuç yok.

8 :) sizin rekoru kırarım muhtemelen

Az kalmış ha gayret :D

Bu arada ben format attım cihaza, Türkçe win11 yükledim. Altta çalışan razer uygulamaları vardı hiç birini yüklemedim. Snyapse 4 yükledim sadece. THX ses codec yerine de realtek in kendi sürücüsünü yükledim. Ses daha da bi iyileşti. Thx efektlerle sesi çok bozuyormuş onu farkettim. Şimdi tam stereo oldu.

Az kalmış ha gayret :D

Bu arada ben format attım cihaza, Türkçe win11 yükledim. Altta çalışan razer uygulamaları vardı hiç birini yüklemedim. Snyapse 4 yükledim sadece. THX ses codec yerine de realtek in kendi sürücüsünü yükledim. Ses daha da bi iyileşti. Thx efektlerle sesi çok bozuyormuş onu farkettim. Şimdi tam stereo oldu.
Mutlu son :)

10. Gün iade onaylandı. Yine de mağdur etmedikleri için bilkom ve n11 e teşekkür ediyorum.

Almayın hocam iade edilenleri tekrar satışa koyuyorlar.

Tamamdır hocam teşekkür ederim, bende öyle tahmin etrim, sordum N11'e kapalı kutu diyor ama güvenemedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-25-10-24-56-15_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    Screenshot_2025-02-25-10-24-56-15_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 29
n11 sıfır satıyordur tabi ama ürünlerin servis tarafından tekrar orijinal şekilde paketlenip satılma ihtimali var. bu arada cidden özlediğim ve çok iyi bir bilgisayar razer blade. coil whine olmasa asla iade etmezdim. sorunsuz bir ürüne denk gelirseniz çok mutlu eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı