Elektronik Razer Cobra Nays ile 425 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsmini hak ettiğini gösteren yorumlar devam et sigma kardeşliği! 🥶🥶🥶🥶
E napiyim yani teknik problem olduysa benim suçummu? İndirim kodu vardı bende yapıştırırdım yani.

Neyse admin abi gelmeden düzenleyeyim şunu.

Konudan çok saptık kendinize gelin.
Ee razer cobranın sensörü xx12 ışınına sahip ve oda xx13 sismikine sahip. (!)
Bence gayet bilgili bir yorum oldu..

Tamamdır, oturdum yalan dolan yazı yazıyorum buraya dostum :D
Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım.

Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde 🤣🤣 Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi? 😅🤣

Fare guzel fiyat guzel ama Razer'in dusuk segment urunlerinde hep bir ariza cikiyor. E urunde yeni piyasada. Biraz kumar olacak hocam eger alirsaniz. Ama yine de riske girmeye deger sonucta garanti diye bir şey var.

Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım.

Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde 🤣🤣 Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi? 😅🤣
Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi?

Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi?
Benden niye almadı o zaman? Ben özel biri miyim de? 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı