7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 10 Kasım 2023 #21 Ali İhsan İnce dedi: İsmini hak ettiğini gösteren yorumlar devam et sigma kardeşliği! Genişletmek için tıkla... E napiyim yani teknik problem olduysa benim suçummu? İndirim kodu vardı bende yapıştırırdım yani. Neyse admin abi gelmeden düzenleyeyim şunu. Konudan çok saptık kendinize gelin. Ee razer cobranın sensörü xx12 ışınına sahip ve oda xx13 sismikine sahip. (!) Bence gayet bilgili bir yorum oldu..
Ali İhsan İnce dedi: İsmini hak ettiğini gösteren yorumlar devam et sigma kardeşliği! Genişletmek için tıkla... E napiyim yani teknik problem olduysa benim suçummu? İndirim kodu vardı bende yapıştırırdım yani. Neyse admin abi gelmeden düzenleyeyim şunu. Konudan çok saptık kendinize gelin. Ee razer cobranın sensörü xx12 ışınına sahip ve oda xx13 sismikine sahip. (!) Bence gayet bilgili bir yorum oldu..
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #22 southwest dedi: Boşver dostum, ben aldım kargocu gelip geri istedi Genişletmek için tıkla... Verilen mal geri istenilemez.
southwest dedi: Boşver dostum, ben aldım kargocu gelip geri istedi Genişletmek için tıkla... Verilen mal geri istenilemez.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 10 Kasım 2023 #23 Salih7158 dedi: Verilen mal geri istenilemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, oturdum yalan dolan yazı yazıyorum buraya dostum
Salih7158 dedi: Verilen mal geri istenilemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, oturdum yalan dolan yazı yazıyorum buraya dostum
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #24 southwest dedi: Tamamdır, oturdum yalan dolan yazı yazıyorum buraya dostum Genişletmek için tıkla... Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım. Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi?
southwest dedi: Tamamdır, oturdum yalan dolan yazı yazıyorum buraya dostum Genişletmek için tıkla... Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım. Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi?
2 223126 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 502 11 Kasım 2023 #25 Fare guzel fiyat guzel ama Razer'in dusuk segment urunlerinde hep bir ariza cikiyor. E urunde yeni piyasada. Biraz kumar olacak hocam eger alirsaniz. Ama yine de riske girmeye deger sonucta garanti diye bir şey var.
Fare guzel fiyat guzel ama Razer'in dusuk segment urunlerinde hep bir ariza cikiyor. E urunde yeni piyasada. Biraz kumar olacak hocam eger alirsaniz. Ama yine de riske girmeye deger sonucta garanti diye bir şey var.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Kasım 2023 #26 Salih7158 dedi: Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım. Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi? Genişletmek için tıkla... Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi?
Salih7158 dedi: Kanuna göre satıcı, müşteriden ürünü alamaz. Öyle bir saçmalık yok. Ben dün ürünü sorunsuz bir şekilde aldım. Çok komiksin hem kargocu ürünü geri istemiş birde Ne dedi de "ürünü geri verir misin" mi dedi? Genişletmek için tıkla... Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi?
EREN1034 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #27 FalconPolat dedi: Bu mu yoksa SS Prime FPS mi? Farelerden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum SS Prime FPS aldım ben öneririm sana.
FalconPolat dedi: Bu mu yoksa SS Prime FPS mi? Farelerden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum SS Prime FPS aldım ben öneririm sana.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.752 Makaleler 21 Çözümler 99 11 Kasım 2023 #28 EREN1034 dedi: Dostum SS Prime FPS aldım ben öneririm sana. Genişletmek için tıkla... İkisini kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Belki Razer çok daha iyi.
EREN1034 dedi: Dostum SS Prime FPS aldım ben öneririm sana. Genişletmek için tıkla... İkisini kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Belki Razer çok daha iyi.
EREN1034 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #29 FalconPolat dedi: İkisini kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Belki Razer çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dogru söylüyorsun ama daha önce hiç Razer kullanmadım. Ben SS kalitesinden memnunum. Tabii banimki sadece bir öneri karar senin.
FalconPolat dedi: İkisini kullanmadan yorum yapmak yanlış bence. Belki Razer çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dogru söylüyorsun ama daha önce hiç Razer kullanmadım. Ben SS kalitesinden memnunum. Tabii banimki sadece bir öneri karar senin.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.108 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #30 southwest dedi: Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi? Genişletmek için tıkla... Benden niye almadı o zaman? Ben özel biri miyim de?
southwest dedi: Ruh hastası mısın kardeşim. Diğer forumlara da bak, Trendyol kargo firmasına mail atıp adrese göndertiyor kargocuları. Evet aynen öyle dedi. Komik mi? Genişletmek için tıkla... Benden niye almadı o zaman? Ben özel biri miyim de?