Niye hocam? Bir yamukmu yaptı size? Söyleyin bize bizde ona bir yamuk yapalım ama arkada. Öhö öhö
Cıdden mi? Çok saçma olmuş.![]()
Ben dahil çok kişiye yamuk yaptı hocam. Kargoları göndermediler, gönderdiklerini de geri çektiler. Çok ayıp etti.
Niye hocam? Bir yamukmu yaptı size? Söyleyin bize bizde ona bir yamuk yapalım ama arkada. Öhö öhö
Cıdden mi? Çok saçma olmuş.![]()
![]()
RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları
RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zaten indirimde Nays ile de 425 TL'ye geliyor sanırım.
Olmaz bu fare eski ve sensörü kötü,cobra daha iyi.Hocam bunun yerine RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu daha iyi bir tercih olur mu? Bilmediğimden soruyorum.
Mantıklı değil. Kronik sorunlu bir fareymiş. Bu indirimdeyken 300 tl ye düşmüştü bende konu açmıştım herkes bana "b*ktan beter fare" dedi.Hocam bunun yerine RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu daha iyi bir tercih olur mu? Bilmediğimden soruyorum.
Olmaz bu fare eski ve sensörü kötü, cobra daha iyi.
Bana öyle kargocu gelse yüzüne tükür.
Mantıklı değil. Kronik sorunlu bir fareymiş. Bu indirimdeyken 300 TL'ye düşmüştü bende konu açmıştım herkes bana "b*ktan beter fare" dedi.
Hangisini? Cobra'yımı deathadderi'mi?Çok teşekkürler. Kulaklıkla uyumlu olsun diye almayı düşünüyorum.
Hangisini? Cobrauyımı deathadderi'mi?
Güzel tercih olur. Hayırlı olsun hocam.Gerçi sırf yazılımı için bile alınır Razer
Cevaplarınızdan sonra cobrayı.
Bana öyle kargocu gelse sektirseler vermem ürünümü.Ben dahil çok kişiye yamuk yaptı hocam. Kargoları göndermediler, gönderdiklerini de geri çektiler. Çok ayıp etti.
Bana öyle kargocu gelse ürünümü s*kseler vermem.
Güzel tercih olur. Hayırlı olsun hocam.
Bana öyle kargocu gelse s*kseler vermem ürünümü.
Pardon "sektirseler" olacaktı ama... Neyse.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.