Razer Cobra vs SteelSeries Rival 3 vs SteelSeries Rival 5 vs Razer DeathAdder Essential

Bütçe
650-1350TL

Yurinho61

Kilopat
Daha fazla  
Xorak makrolu 8000 DPI RGB mouse kullanıyorum. Ultra bir oyuncu değilim mouse delisi de değilim ama kaliteli bir mouse alma hevesim var. CS2 oynuyorum yüksek fiyatlara çıkmayacağım.

Modeller;
  • Razer Cobra kablolu,
  • SteelSeries Rival 3,
  • SteelSeries Rival5,
  • Razer DeathAdder Essential.

Sizce hangisini neden almalıyım? Ssr5 ile 3 çok mu farklı? 3 alsam yeter mi? Kaliteli arıyorum arkadaşlar. Elimdeki fareden sonra bana level attıracak mouse hangisi? Çok mutlu olurum yardımcı olursanız.

Çok ufak fareleri sevemiyorum. Logitech'in var 500 liralık filan ilgimi çekmemişti ama bu güzel gibi duruyor. Sene diğerlerinden daha mı mantıklı acaba.

Ufak değil, tam tersi biraz büyük. Dediklerimi yapın bir. Attığınız modellerden daha F/P. Essential kaç yıllık fare almayın. Rival 3 lod sorunlu. Rival 5 parasına değmez.

Çok mu kötü mcu ne bilmiyorum ama Prime'ı iptal edip bunu almıştım.

Çok sayılmaz idare eder. Prime daha iyi ama. Bu da kötü ürün değil ama Prime daha iyi.

Rival 3 ile ne farkları var peki Prime'ın? Şu an ikisi arasındayım :)

Lod sorun dediğim mouse kaldırınca bile algılıyor. Fareyi biraz havaya kaldırınca algılamamasını beklersiniz, fakat o algılıyor. O yönden Prime daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı