Razer Cortex: Game Booster Büyük Yalancılığı

Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
1.068
Makaleler
4
Çözümler
1
Merhaba dostlar,

Bilmeyenler elbet vardır bu programı neyse. Razer Cortex Game Booster diye bir program var, bu program FPS değerini inanılmaz boyutta büyüttüğünü söyleyenler var. Malum be nde deneyeyim dedim. 20 FPS aldığım LoL ayarlarını uygulama üzerinden optimize ettim. Daha sonra program oyun içi 120 FPS aldığımı söyledi birden koltuktan 50 cm zıpladım. Oyuna bir girdim 28 FPS'ten 31 FPS'e çıkmış. Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi. Ağlayarak oyundan çıktım. Teşekkür ederim, bu kadardı.
 
Merhaba dostlar,

Bilmeyenler elbet vardır bu programı neyse. Razer Cortex Game booster diye bir program var, bu program FPS değerini inanılmaz boyutta büyüttüğünü söyleyenler var. Malum be nde deneyeyim dedim. 20 FPS aldığım LoL ayarlarını uygulama üzerinden optimize ettim. Daha sonra program oyun içi 120 FPS aldığımı söyledi birden koltuktan 50 cm zıpladım. Oyuna bir girdim 28 FPS'ten 31 FPS'e çıkmış. Süreyya hanım'ın muhteşem değişimi. Ağlayarak oyundan çıktım. Teşekkür ederim, bu kadardı.

Bunun gibi uygulamalardan çok şey beklemeyin hocam ha bence silin 20 FPS oynayın benden demesi işlemci bu uygulama için çok yoruluyor ve kendini ısıtıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı