Razer Cortex ne işe yarar?

Lyk7a

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2021
Mesajlar
2.526
Çözümler
7
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
O nedir? Ne işe yarıyor? İlk defa duydum. Ne işe yaradığını kısaca anlatacak biri var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O nedir? Ne işe yarıyor? İlk defa duydum. Ne işe yaradığını kısaca anlatacak biri var mıdır?

Arka plandaki programları bazı Windows özelliklerini kapatıp FPS düşmesi gibi sorunları kaldırmaya yarıyor.
 
Razer bayağı yazılımda dahil olmak üzeri bayağı başarılı bir firma olsa da Cortex yazılımı onlara göre FPS artırıyor fakat kesinlikle gereksiz önermem bu Cortex işinde maalesef başarısız oldular.
 
Fare, klavye vb. ürünlerin yazılımlarını olabildiğince kullanmayın. Kapattığı işlemlerden daha çok kaynak tüketen, üstün körü geliştirilmiş kalitesiz yazılımlardır. Mesela ben fare firmware güncelleyip, DPI ayarını kaydedip direkt siliyorum. Görsel ayarları açıkcası pek umurumda olmuyor. İçerisinde depolama olmayan fare vb. mecburen kullanacağınız durumlar olabilir. Ama genellikle bu yazılımlar sistemi hantallaştırmak dışında bir işe yaramıyorlar.

Yazılımın kapattığı gereksiz işlem vb. için ince ayarları kendiniz yapın.

Video kaydı almıyorsanız GeForce Experience yazılımını da dahil edebilirim. OBS ile kayıt almak daha mantıklı. Elbette özel anların videolarını alırken fayda sağlıyor. Kullanacaksanız da optimizasyon gibi ayarlarını kullanmayın. Oyun ayarlarını zorlayabileceği en üst ayara alıyor.
 
Daha çok güncelleme alıyor ve üzerinde düzenleme yapmak için daha fazla seçenek sunuyor. Performans olarak da Nvidia'nın sağladığı teknolojileri kullanıyor. Eklenti seçenekleri var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı