Çözüm Razer Cortex oyunlarda çöküyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhaba. Ben bir süredir Razer Cortex kullanıcısıydım. Ancak birkaç gündür bazı sorunlar fark ettim. Başına gelen olursa çözümünü bilsin diye söylüyorum. Geçen hafta Cyberpunk 2077 oynarken başlarda hiçbir sorun yoktu, ancak ertesi gün oyunu yüklerken sürekli çökmeye başladı. Aynı şekilde dün de Valorant oynarken FPS'im 10'u geçmiyordu. 2 sorun da Razer Cortex'i kapatınca düzeldi. Yazılım olarak ne zaman çözülür bilmem ama Razer çözene kadar Razer Cortex'i devre dışı bırakarak veya kapatarak başınıza bu tarz bir sorun gelirse kurtulabilirsiniz. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben bir süredir Razer Cortex kullanıcısıydım. Ancak birkaç gündür bazı sorunlar fark ettim. Başına gelen olursa çözümünü bilsin diye söylüyorum. Geçen hafta Cyberpunk 2077 oynarken başlarda hiçbir sorun yoktu, ancak ertesi gün oyunu yüklerken sürekli çökmeye başladı. Aynı şekilde dün de Valorant oynarken FPS'im 10'u geçmiyordu. 2 sorun da Razer Cortex'i kapatınca düzeldi. Yazılım olarak ne zaman çözülür bilmem ama Razer çözene kadar Razer Cortex'i devre dışı bırakarak veya kapatarak başınıza bu tarz bir sorun gelirse kurtulabilirsiniz. İyi sosyaller.

Ben direkt sildim. Hiçbir etkisi yok aksine zararı var.

Mümkünse böyle programları kullanırken Boost yaptıktan sonra arka plan için çalışmasını kapatın FPS falan düşürmesin. Zaten böyle programların sorun çıkarması bence normal. Game booster için, Wise Game booster kullanılması daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı