Dalgamı geçiyorsun ? Tuşum kırıldı diyorum internette vs. satılıyor mu yardımcı olabilecek var mı dedimGeri tak.
Elon musk mısın?Geri tak.
Nasıl kırıldı hocam? Banggood da satılıyor tuşlar. keycap - Buy keycap with free shipping | Banggood.comDalgamı geçiyorsun ? Tuşum kırıldı diyorum internette vs. satılıyor mu yardımcı olabilecek var mı dedim
Nasıl kırıldı hocam? Banggood da satılıyor tuşlar. keycap - Buy keycap with free shipping | Banggood.com
Dostum naptın klavyeyi? Space'ini bana sat bari benim de space kırıldıMerhabalar. Razer Cynosa Chroma sağ Shift tuşum kırıldı ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba? İnternette vs. tuş satılıyor mu?
Az önce bendede aynısı oldu. Şimdi yeniden takmayı becerdim ama bazen takılma oluyor oda geri çıkıyor kendi. Nasıl yaptığımı sorarsan orada yuvalar oluyor o yuvalara oturtturursan olmuyor .Çünkü olması için yavaş bastırman lazım ben sert bastırdım az daha kırılıyordu sen sakın sert bastırma .dMerhabalar. Razer Cynosa Chroma sağ Shift tuşum kırıldı ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba? İnternette vs. tuş satılıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.