Razer Cynosa Lite vs. Trust GXT 890

Bütçe
250 TL (Max 280)

mstrikeout

Decipat
Makaleler
1
Yer
United Kingdom
Arkadaşlar, Razer Cynosa Lite almayı düşünüyordum.
Gayet de güzeldi ancak membrandı. Membran olması sorun değil, mekanik takıntım değil, ihtiyaç bile duymuyordum. Bugünlerde konulara bakarken Trust GXT 890 modelini gördüm. 275 TL indirimli fiyatıyla Red Switch sunuyor. Almak daha mantıklı gibi geldi ama görüşlerinizi istiyorum. Hangisini almam daha iyi olur? İleride Trust sorun çıkarır mı? Ya da uzun ömürlü olur mu? (Uzun ömürlü olması önemli. 4 sene götürsün istiyorum.

Razer Cynosa Lite TR-Q Klavye RZ03-02742100-R3L1 Fiyatı (hepsiburada.com)

Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Fiyatı , Hemen Satın Al | idefix

Membran klavyede rahatsız oluyorum ben, o yüzden GXT 890 derdim.

Eğer siz rahatsız olmuyorsanız Razer olabilir.

Yani dediğim gibi Membran olması benim için bir eksi değil. Ders çalışırken boş alanım olsun diye klavyeyi farklı bir alana koyup dizüstünü uzağa koymak istiyorum ki rahatça defter, kalem falan koyabileyim. Alırken de kaliteli ve güzel bir klavye olsun istiyorum. Razer mantıklı bir seçimdi ama Red Switch ve fiyatı daha mantıklı gibi duruyor.
275TL'ye Outemu Red switch'e sahip olan GXT890 asla kaçmaz, Cynosa Lite düşünmeyin bile. Nokta.
Evet çok haklısınız ama uzun süre götürür mü? Çok fazla klavye değiştirmek istemiyorum. Böyle 3-4 sene götürebilecek kalitedeyse almaya hazırım.

Evet çok haklısınız ama uzun süre götürür mü? Çok fazla klavye değiştirmek istemiyorum. Böyle 3-4 sene götürebilecek kalitedeyse almaya hazırım.
Tuş silinme sorunları ve yay sesi yaşayanlar var, ama öbür tarafta da fiyatı aşırı iyi ve bu problemleri yaşamayanlar var. 3-4 sene götürür yüksek ihtimal, nasıl olsa mekanik ancak kesin bir şey söyleyemem. Bu konuştuğumuz klavye atıyorum eğer, G513C olsaydı kesinlikle evet diyebilirdim.

Tuş silinme sorunları ve yay sesi yaşayanlar var, ama öbür tarafta da fiyatı aşırı iyi ve bu problemleri yaşamayanlar var. 3-4 sene götürür yüksek ihtimal, nasıl olsa mekanik ancak kesin bir şey söyleyemem. Bu konuştuğumuz klavye atıyorum eğer, G513C olsaydı kesinlikle evet diyebilirdim.
Anlıyorum. Sanırım seçimimi Trust'tan yana yapacağım. Eğer sorun çıkarsa iade eder, Razer alırım. Teşekkürler hepinize.
@Samotne Ciasteczka

Hocam yarın sipariş edecektim stokta kalmamış. D&R'da da yok. En ucuzu 400 TL o da amazonda. Bu durumda başka öneriniz var mı? Ya da beklemeli miyim belki stoğa gelir diye?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı