Razer DeathAdder alınır mı?

Arkadaşlar, sitede 160 TL diyor fakat bu fare için az değil mi? Benim bildiğim 300-250 TL bandında. Yorumlar ise kötü değil. Sizce alınır mı? Daha önce kullanmıştım fakat kablosu kopmuştu. Şu an kullanan arkadaşlar önerir mi?

https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D?magaza=Lunatic Gamer Shop&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwwNWKBhDAARIsAJ8Hkhde4Oai2bSiuELUqaDNy0Z8MnQnq4HUPlwlkv7pSyS6hDO8YwT1cjoaAoNJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Attığım linkdeki ürün 180TL ucuz olduğu için almak istiyorum senin bana önerdiğin mouse 500 TL arada 320TL var ve üzerine biraz daha koyup demişsin biraz daha dedin 320 TL mi?
Su an 200TL Itopya'da kacirmadan al!

Benim bir sorum var.
Bende DA V2 mini veya Viper Mini alacagim. Ellerim orta buyuklukte ve palm/claw hibrit bir tutusum var.

Hangisini almaliyim. Genelde calisirken ve gunluk isler yaparken palm, oyuna gecince hafif claw oluyor.

Su an 200TL Itopya'da kacirmadan al!

Benim bir sorum var.
Bende DA V2 mini veya Viper Mini alacagim. Ellerim orta buyuklukte ve palm/claw hibrit bir tutusum var.

Hangisini almaliyim. Genelde calisirken ve gunluk isler yaparken palm, oyuna gecince hafif claw oluyor.
DeathAdder Claw grip için uygun değil Razer da V2 kullanıyorum claw grip de avuç içim dolmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı