Ondandır hocam muhtemelen, iyzico ile öde seçeneğini seçtikten sonra hangi telefon numarasıyla kampanyalara katıldıysan onu yazman lazımdı.Hocam iyzico ile ode kısmını sectim ama gamınggendeki fatura kısmına aynı telefonu girmedim. Ondan mı oldu![]()
Benim hatam ozaman hocam yapacak birşey yok hocam. İyzico desteğe yazmıstım bir umut bende. Klavye alırken de inşallah bir hata yapmam.Ondandır hocam muhtemelen, iyzico ile öde seçeneğini seçtikten sonra hangi telefon numarasıyla kampanyalara katıldıysan onu yazman lazımdı.
Zor gibi duruyor hocam. Gaming gen açılmamış kutu iade alıyorsa iade edip tekrardan sipariş oluşturabilirsin en fazla. Ama açılmamış ürün iade alıyorlar mı o konuda bilgim yok, sormak lazım. Bir de kampanyaların bir kısmının bugün son günüydü diye biliyorum.Hocam kargoya verildi bu saatten sonra birşey yapamam değilmi?
Sabah sorduğun soruyu cevaplayayım. Sipariş iptal edip, tekrar aynı kampanyadan yararlanamıyorsun.Benim hatam ozaman hocam yapacak birşey yok hocam. İyzico desteğe yazmıstım bir umut bende. Klavye alırken de inşallah bir hata yapmam.
Hocam kargoya verildi bu saatten sonra birşey yapamam değilmi?
Hocam en azından paramı iade alıp başka bir telefondan filan yaparım.Sabah sorduğun soruyu cevaplayayım. Sipariş iptal edip, tekrar aynı kampanyadan yararlanamıyorsun.
Orası doğru ama arkadaş yanlış hesabı kullandığı için mantıken şu an ana hesabında kampanyaları kullanmış sayılmıyor, o yüzden kullanabilir.Sabah sorduğun soruyu cevaplayayım. Sipariş iptal edip, tekrar aynı kampanyadan yararlanamıyorsun.
Hocam iyzicoya kayıt olduğun telefon numarasını gireceksin iyzico ile öde seçeneğini seçtikten sonra. Kendi ana hesabında kampanyaları önceden kullanmadıysan sorun olmaz.Şimdi püf noktaları ne ya? Telefon aynı olacak mail aynı olacak.
Mail falan istiyor mu hatırlamıyorum ama istiyorsa onu da aynı gir ne olur ne olmaz. Alışverişlerim kısmını kontrol et önceden yapılan alışveriş var mı diye. Bir de son olarak kampanyalara katılıp katılmadığını kontrol et, bu kadar hocam.Başka ekstra birşey yapmama gerek yok değilmi hocam? Aynı olması gereken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.