Razer Deathadder Chroma alınır mı?

O kalitede fareler hep o fiyatlarda satılıyor, ve parasını kesinlikle hakediyor.

@Batosware ben alacaktım fakat sonradan bir düşündüm mouse'a bu kadar para verilmez diye felan, Bloody T7 aldım. Çok memnunum, pişman değilim. Ama sırf o güzel ışıkları için Razer'a sonradan bakacağım, çünkü bu ara mouse yerine sistem yükseltmem lazımdı.

Ben yurt dışı olarak alacağım, DPI zaten abartı ikisinde de. Yani dış görüntü için de denilebilir 50-60 TL farkı.
Sadece mamba'da tıklama sorunu var almayın gibi şeyler dikkatimi çekti kullanan birinden fikir almak istedim.

Black Friday'de Amazon'dan 150 liraya aldım Deathadder Chroma'yı :). Elime kelimenin tam anlamıyla cuk oturdu, kenardaki kaydırmayan kısımlar güçlü bir tutuş sağlıyor. Görünüş olarak zaten mouse tam bir görsel şölen :) . Bir çok profesyonel First Person Shooter oyuncusu da Deathadder kullanmakta. Şu anda objektiflikten uzak bir yorum olsa da bu, ileri de olumsuz bir durumla karşılaşırsam belirtirim... Bu arada elleriniz çok küçücükse bir şey diyemem. Belki benim şansımdan rahat geldi mouse:) ergonomiyi çok başarılı buldum :) .

Razer zaten fare işinin uzmanı desek hata olmaz sanırım. Ergonomisi gayet yerinde. Bir çok profesyonel CS:GO oyuncusu ve bir çok yayıncı razer kullanmakta. Bende fazla tuş seçeneği arayan birisi değilim gayet yeterli DeathAdder Chroma benim için. Black Friday'de 49 dolarken almayı düşündüm ama Mamba Tournament Edition görünümü aklıma girdi. Dediğim gibi 18 Aralık Noel başlangıcını bekliyorum indirimler için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı