Razer DeathAdder Chroma şeklinde mouse önerisi

Olmaz hocam. Daha iyi işte hafif mouse kullanın tank gibi mouse kullanmaktan daha iyi. Ayrıca bu kadar detaycı olmanıza gerek yok.
Evet öyle diyorsun ama dort tane mouse iade ettim elime olmayıp . Lol oynadigimdan kucuk bir detay hemen kötü oynamama farm kaçırmama sebep oluyor. Yardimin icin sağol . Başka önerin varsa acigim.

Olmaz hocam. Daha iyi işte hafif mouse kullanın tank gibi mouse kullanmaktan daha iyi. Ayrıca bu kadar detaycı olmanıza gerek yok.
Bunu daha fazla karşılaştırma yapabilir miyiz arama yapıp attigin siteden?

Evet öyle diyorsun ama dort tane mouse iade ettim elime olmayıp. LoL oynadigimdan kucuk bir detay hemen kötü oynamama farm kaçırmama sebep oluyor. Yardimin icin sağ ol. Başka önerin varsa acigim.

Artık eskisi gibi ergonomik mouselar fazla üretilmiyor hocam. Daha çok düz mouselar üretiliyor. Bu yüzden ergonomik ürün al. Size o bütçedeki ürünleri attım. Daha iyisi varsa da ben bilmiyorum ne yazık ki.

Evet öyle diyorsun ama dort tane mouse iade ettim elime olmayıp. LoL oynadigimdan kucuk bir detay hemen kötü oynamama farm kaçırmama sebep oluyor. Yardimin icin sağ ol. Başka önerin varsa acigim.

Bunu daha fazla karşılaştırma yapabilir miyiz arama yapıp attigin siteden?

Evet yapabilirsin. Farklı ürünleri karşılaştırabilirsin. Sadece arama kısmına karşılaştıracağın mouse ismini yaz.

Artık eskisi gibi ergonomik mouselar fazla üretilmiyor hocam. Daha çok düz mouselar üretiliyor. Bu yüzden ergonomik ürün al. Size o bütçedeki ürünleri attım. Daha iyisi varsa da ben bilmiyorum ne yazık ki.

Evet yapabilirsin. Farklı ürünleri karşılaştırabilirsin. Sadece arama kısmına karşılaştıracağın mouse ismini yaz.
Bu ürün var fakat ayni boyutta değil gibi videolarda karşılaştırma yaptım

O fiyata asla alınmaz. Ürün 5k
Zaten boyutu ayni fakat ayni degil ki daha kucuk bir mouse.

O fiyata asla alınmaz. Ürün 5k
Hocam bu siteyi anlamadim boyut ayni diyor bende essential var hic ayni degil .

Buna bakabilirsin. Shapeleri benziyor.
Muhtemelen razer chroma sahte yada replika deneyip olmazsa bunu alacağım.

Buna bakabilirsin. Shapeleri benziyor.
Üstad aldım dediğin mouseyi . Bunu aldım ilk önerdiğiniziz

Dosya Ekleri

• IMG_0600.png
    IMG_0600.png
    185,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Zaten boyutu ayni fakat ayni degil ki daha kucuk bir mouse.

Hocam bu siteyi anlamadim boyut ayni diyor bende Essential var hiç ayni degil.

Muhtemelen Razer Chroma sahte ya da replika deneyip olmazsa bunu alacağım.

Üstat aldım dediğin fareyi. Bunu aldım ilk önerdiğiniziz

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Umarım elinize uyar☺️

Maalesef yok hocam. Sadece siyahı var.

Yurtidisi ürünlerinde beyazı da var. Turkiyede yok . İnsallah elime olurda iade etmem.

Elim 19 cm hocam

İade de yok açınca jelatinli.

Kanka ürün küçük çıkti .

Foto

Dosya Ekleri

• IMG_0618.png
    IMG_0618.png
    661,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme: