Razer Deathadder Elite alınır mı?

Bence de Razer ürünleri performans olarak o kadar yüksek fiyatları hak eden bir firma değildir.
Bütçe ve hangi alanda kullanacağınızı belirtirseniz öneriler sunabiliriz.

Son düzenleme:
Mouse'u alınır. Ama klavyesinden uzak durun bence.

Bence de Razer ürünleri performans olarak o kadar yüksek fiyatları hak eden bir firma değildir.
Bütçe ve hangi alanda kullanacağınızı belirtirseniz öneriler sunabiliriz.
Oyun olarak Fortnite oynuyorum sadece bütçem 200 Tl. Rival 310 denedim elime biraz büyük geldi, Deathadder elite tam oturdu bir de Rival 110 var ama onu deneme şansım olmadı.

240 TL Razer DA için yüksek bir fiyat değil. 240 TL'ye alınır. Fakat o fiyat aralığında Zowie EC veya ZA serisi mouse bulursanız tercihinizi Zowie'den yana kullanmanızı tavsiye ederim.

sakın alma 1 yıldır bende kullanıyorum olmayan sey kalmadı double click midir sonra mouse un farklı yerlerinde islememesimidir neler neler asla razer a para verme logitech yada steelseries al

sakın alma 1 yıldır bende kullanıyorum olmayan sey kalmadı double click midir sonra mouse un farklı yerlerinde islememesimidir neler neler asla razer a para verme logitech yada steelseries al

Bende 1.5 yıldır kullanıyorum tek sorunumu yukarıda belirttim. Lütfen kötülemeye çalışma, bu senin kullanma şekline bağlıdır. Bu arada her mouse aynı değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı