Razer Deathadder Elite mi, Rival 600 mı?

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bu iki fare arasından hangisini almalıyım? İkisini de deneme fırsatım oldu. Rival 600 elime daha güzel oturdu gibi ama bu alışma meselesi. Beni daha çok ilgilendiren donanım kısımları ve kullanılabilirlikleri. Rival 600'de yan taraftaki plastiklerin yapış yapış olduğunu duydum. Birde son olarak Zowie farelerin ne gibi özellikleri var da bu kadar değer görüyor? Şimdiden herkese teşekkür ederim :)

Bende o fiyatlarda mouse arıyorum. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum. Rival serilerinde yan taraflarında sorun oluyormuş 600 de kauçuklar çıkabiliyormuş. Razer nedense mousun sonuna doğru bir eğimi var tam içime sinmedi. Zowie veya Logitech g403 almayı düşünüyorum ben. Deneyip öyle karar vereceğim.

Ben de öyle düşünüyorum. O yüzden Rival 600'ü bırakıp pulsefire fps pro'yu düşünmeye başladım. Logitech almayı düşünmüyorum. Ama aklıma takılan bir soru var. Zowie fareler neden bu kadar seviliyor? Cevaplarsan sevinirim.

Valla onu açıkçası bende çözemedim. Reklam olabilir ama genel hatlarıyla baktığımda en ergonomik en sade zowie gibi gözüküyor. Reklam olsada profesyonel oyuncuların reklam için turnuvalarını feda edeceğini düşünmüyorum. Bende daha demin pulsefire fps proya bakıyordum hyperx sevmesemde bir hoşuma gitti. En iyisi denemek bence şu saydığımız fareler zaten hepsi kaliteli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı