Razer DeathAdder Essential 117 TL!

Hocam hangi video? Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Video değil. Yorumlarında görmüştüm. Hatta Türkler yazmıştı galiba.
Bu kupon olayını bilmeyen kalmadı ama neyse. Bu fareyi biliyordum, tam alacaktım ama T15 aldım.

Bu arada çok iyi çakma gelme olasılığı var. Razer Synapse çakmaları tanıyabilir, ama Steelseries Engine ve GHub tanımıyor çakmaları.
Rival 106 alsın bence alacaklar.
Ergonomileri aynı sayılmaz. Ayrıca 106 küçük değil mi?

Eline sağlık 👍

Gayet kaliteli ve güzel bir mouse. Ortalama 4-5 aydan beri falan kullanıyorum. Aşırı memnunum.

Eli büyük olan arkadaşlar için harika bir fırsat. Elim büyük olmasına rağmen hiç rahatsız etmiyor, hissiyatı da güzel. 2 adet atamak için tuş bulunuyor. Razer Synapse'den kontrol edebiliyorsunuz. Aynı şekilde DPI'da. Çok yüksek bir DPI'ı yok, zaten düşük DPI kullandığım için beni rahatsız etmedi.

Sadece yeşil renkte yanıyor, 2 adet de modu var. Bir tanesi sürekli yanıyor (statik), diğeri yanıp sönüyor (breathing).

N11'den tam 200 liraya almıştım bu mouseyi. Yurtdışından, Hong Kong'dan güzelce gelmişti. Kısacası memnunum, almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı