Tamamdır eskisini koydum, not da düşeyim orjinal olmama ihtimali var diyeBu daha çakma gibi geldi bana. 1 yıldızlı yorumlara bakın isterseniz.
Tamamdır eskisini koydum, not da düşeyim orjinal olmama ihtimali var diyeBu daha çakma gibi geldi bana. 1 yıldızlı yorumlara bakın isterseniz.
Hocam hangi video? Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.Bazı incelemelerde Synapse tanısın diye o çip midir nedir onu orijinal koyduklarını ve dışını 3D yazıcıdan çıkarttıklarını gördüm.
Hocam hangi video? Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Video değil. Yorumlarında görmüştüm. Hatta Türkler yazmıştı galiba.Hocam hangi video? Ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ergonomileri aynı sayılmaz. Ayrıca 106 küçük değil mi?Bu kupon olayını bilmeyen kalmadı ama neyse. Bu fareyi biliyordum, tam alacaktım ama T15 aldım.
Bu arada çok iyi çakma gelme olasılığı var. Razer Synapse çakmaları tanıyabilir, ama Steelseries Engine ve GHub tanımıyor çakmaları.
Rival 106 alsın bence alacaklar.
![]()
27.36US $ 64% OFF|All new SteelSeries Rival 106 RGB USB Optical Gaming Wired Mouse TrueMove1 with 7200 CPI FOR CSGO Pugb LOL|Mice| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Synapse çakma Raze ürünlerini de tanıyor maalesef. Razer'ın sitesinden sorgulamak gerek.Alan kişiler Razer Synapse'nin dahi tanıdığını söylüyor hocam, çakma olduğunu düşünmüyorum.
Razer bile tanıyamıyor gerçekten kaliteli çakmaysa. Seri numaralarını kopyalıyorlar.Synapse çakma Raze ürünlerini de tanıyor maalesef. Razer'ın sitesinden sorgulamak gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.