Razer DeathAdder Essential 117 TL!

Eline sağlık 👍

Gayet kaliteli ve güzel bir mouse. Ortalama 4-5 aydan beri falan kullanıyorum. Aşırı memnunum.

Eli büyük olan arkadaşlar için harika bir fırsat. Elim büyük olmasına rağmen hiç rahatsız etmiyor, hissiyatı da güzel. 2 adet atamak için tuş bulunuyor. Razer Synapse'den kontrol edebiliyorsunuz. Aynı şekilde DPI'da. Çok yüksek bir DPI'ı yok, zaten düşük DPI kullandığım için beni rahatsız etmedi.

Sadece yeşil renkte yanıyor, 2 adet de modu var. Bir tanesi sürekli yanıyor (statik), diğeri yanıp sönüyor (breathing).

N11'den tam 200 liraya almıştım bu mouseyi. Yurtdışından, Hong Kong'dan güzelce gelmişti. Kısacası memnunum, almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.
Bu çakma değil mi. Sonra çakmasınlar?
 
Razer bile tanıyamıyor gerçekten kaliteli çakmaysa. Seri numaralarını kopyalıyorlar.
Ya o zamanda bırakın adamlar çakmayı yapsın. O kadar emek verip kaliteli çakma yapmışlar. (!) Artık Razer bunlar ayırt edebilecek bir sistem yapsa. (GHub gibi.) Yoksa Razer'ın sitesinden ürünü kaydettiriyorsunuz ve garantiyi alıyorsunuz diyelim. Sorun çıktığında servise gönderiyorsunuz ve ürün çakma. Ne üzücü bir durum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı