Particle Cannon
Hectopat
DeathAdder Essential scroll tuşu haricinde sıkıntısı yok bu fiyata gayet iyi ürün en az 1 sene sıkıntı çıkartmayacaktır.
Sıkıntılarını sayıp sonra da sıkıntısı yok demek de ilginçmiş. Neden olan sıkıntıları görmezden geliniyor? Neden sıkıntısız bir mouse almak varken milattan önce çıkmış sorunlu bir mouse alınsın?DeathAdder Essential scroll tuşu haricinde sıkıntısı yok bu fiyata gayet iyi ürün en az 1 sene sıkıntı çıkartmayacaktır.
Scroll tuşu harici sıkıntı yok demiş ya kral. Şahsen ben 370 tl ye alınan havit mousenin 1 sene götüreceğini düşünmüyorum.Sıkıntılarını sayıp sonra da sıkıntısı yok demek de ilginçmiş. Neden olan sıkıntıları görmezden geliniyor? Neden sıkıntısız bir mouse almak varken milattan önce çıkmış sorunlu bir mouse alınsın?
Scroll tuşu harici sıkıntı yok demiş ya kral.
Kardeşim niye "harici" diyorsunuz amacınız ne? Sorunu kendin söylüyorsun zaten. Sorunlarının dışında sorun yok diye bir şey övülür mü ne değişik insanlarsınız.Scroll tuşu harici sıkıntı yok demiş ya kral.
Yalnızca 1 sıkıntısını söyledim ve fiyatına göre gayette tercih edilebilecek bir mouse.Sıkıntılarını sayıp sonra da sıkıntısı yok demek de ilginçmiş. Neden olan sıkıntıları görmezden geliniyor? Neden sıkıntısız bir mouse almak varken milattan önce çıkmış sorunlu bir mouse alınsın?
Giremezsin zaten. Haksızsın çünkü. 1 sıkıntılı mouse yerine sıkıntısız mouse almak varken sırf marka isminden dolayı bomboş bir mouse'u savunuyorsunuz.Yalnızca 1 sıkıntısını söyledim ve fiyatına göre gayette tercih edilebilecek bir mouse.
Sizinle polemiğe girmeyeceğim.
Giremem değil girmem çünkü göz ardı et seçeneği var senin gibilere karşı kullanmak için.Giremezsin zaten. Haksızsın çünkü. 1 sıkıntılı mouse yerine sıkıntısız mouse almak varken sırf marka isminden dolayı bomboş bir mouse'u savunuyorsunuz.
Güzel kaçış. Hadi baybay.Giremem değil girmem çünkü göz ardı et seçeneği var senin gibilere karşı kullanmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.