Elektronik Razer DeathAdder Essential 569TL

Hocam fareyi kablosundan tutup duvara vurduğumu hatırlıyorum ben çok memnundum. Ama genel anlamda kötü bahsedilen bir mouse. Benim tecrübelerim güzel olduğu için gereksiz gömülüyormuş gibi. Ama bir arkadaşım da kullanıyor o da sorun yaşamadığını söyledi.

Markaya takılmamak gerek, DeathAdder V3 aldık onunda kablo bağlantı problemleri vardı sürekli kopuyordu. Muhtemelen bu da kronik problemi filen, yaşayan çok kişi gördüm Reddit gibi platformlarda.

Markaya takılmamak gerek, DeathAdder V3 aldık onunda kablo bağlantı problemleri vardı sürekli kopuyordu. Muhtemelen bu da kronik problemi filen, yaşayan çok kişi gördüm Reddit gibi platformlarda.

Şu an DeathAdder V2 Pro kullanıyorum ve çok memnunum diyebilirim hocam. Ama sizin bahsettiğiniz ürünler özellikle HyperSpeed modellerde olabiliyor. Biraz da şans işi tabii.

Şu an DeathAdder V2 Pro kullanıyorum ve çok memnunum diyebilirim hocam. Ama sizin bahsettiğiniz ürünler özellikle HyperSpeed modellerde olabiliyor. Biraz da şans işi tabii.

Adını sanını bilmediğim Çinli bir firmanın mousesini aldım Razer'in yaşattığı sorunları yaşatmıyor. 3 kere Razer ürün aldık 3'ünde de sorun yaşadık.

Bende uzun zamandır var ama temiz kullanıyorum hiçbir sorun görmedim daha. İlerde bozulursa bilemem, fiyatına göre iyi alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı