Razer Deathadder Essential incelemesi

Her şeyiyle mükemmel olup tek sorunu scroll tuşundaki o anlamsız problemin olması üzücü. Deneyimledim ve tek söyleyebileceğim bu.

Kaç liraya aldınız?

Evet gelmesi çok mutlu etti beni. Ürün gayet iyi, çok teşekkür ederim. Size de çok teşekkür ederim baya yol gösterdiniz bana kargo konusunda.
Şuanda Hepsiburadada 219 a var, bu fiyata değermi sizce? (

RZ01-02540100-R3M1​

)

Şuanda Hepsiburadada 219 a var, bu fiyata değermi sizce? (

RZ01-02540100-R3M1​

)
Evet kesinlikle. Razer Deathadder Essential siyah aldım 6 aydır kullanıyorum yaşadığım 2 sıkıntı var.

Scroll Jumping yapıyor
Daha önce o kadar fare kullanmama rağmen bu terimi bu fareyle birlikte öğrendim. Farenizin tekerini döndürürken bir anda yukarı aşağı kafasına göre inip çıkabiliyor. FPS oyunu oynayan biriyseniz sakın bu fareyi almayın 3. ayda kırarsınız o kadar ciddi bir durum. İnternetteki çözümlerde fareyi açıp temizlemek gerektiği anlatılıyor fakat bu fareyi açmanın bazı sıkıntıları var. Fare açılıp takılabilmek için tasarlanmamış bir kere açtığınızda aynı hale döndüremiyorsunuz ama o ayrı konu. Ben farenin tekerlek kısmına üfleyerek bu sorunu çözebiliyorum ve gayet işlevsel o yüzden paramı buna harcadığım için pişman değilim.

Razer Synapse FPS Drop yapıyor
Bu fareyi alırken en büyük hevesim makro tuşları atamaktı. Ne yazık ki makroları atamak veya kullanmak için bilgisayarınızda Razer Synapse uygulaması olması gerekli ve bu uygulama benim bilgisayarımda FPS Drop yapıyor. Neyse ki in-build olarak makrosunda ileri geri tuşu ayarlı olduğundan Razer Synapse kurmasanız da makro tuşları işlevsiz kalmıyor ve bu ileri geri makrosu çok kullanışlı.

Ben de 200 civarında bir fiyata almıştım şimdi olsa yine alırım sadece yaşadığım 2 sıkıntı var. Bunun dışında son derece kaliteli bir fare. Elinize aldığınızda harbiden fare kullanıyorum diyorsunuz. Minecraft PVP'si yapmıyorum ama yapsaydım 20 CPS'lere kadar sıkıntı çekmezdim.

Hocam aynı sorun mevcut, nasıl çözdünüz? Üfleyerek derken neyi kastettiniz anlayamadım
Temizleme videolarında tekerleğin altındaki kısmın tozlandığından bahsediyordu. Ben de tam oraya üfledim xd.

ne kadar sert üflediğime bağlı olarak 3 gün ila 2 hafta boyunca rahatsız etmiyor. Yutkunduktan sonra yapmanızı tavsiye ederim malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…