Razer DeathAdder essential vs Logitech G102 Lightsync vs SteelSeries Rival 3

Bütçe
300 ve altı

M. Ömer ABAKAY

Decapat
Katılım
1 Ocak 2022
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşıma hediye alacağım çonun isteği sadece yazılımla makro atanması- bir de ufak bir aydınlatma o kadar gerisi önemsizç sizce hangisi daha iyi? Önerileriniz varsa onu da yazabilirsiniz. Bütçem 300TL ve altı. Orta elli sayılabilir.

Razer DeathAdder essential

Logitech G102 Lightsync

SteelSeries Rival 3
 
Hocam fiyatı aşırı uygun Basilisk v2'nin. Bu siteye güvenilir dediler ama vu fiyatlar normal değil gibi.
2 hafta önce 400 liraydı. 350 civarına düşse de alsam dedim 600 liraları geçti fiyat. Şimdi bu fiyattan görünce alasım geldi ama bir bit yeniği yoktur inşallah 😅
PCKolik güvenilirdir. Arkasında Art Sistem var. Yakında biz de yeni bir PC toplama videosu paylaşacağız 👍

Recep Baltaş da referans verdiğine göre alayım dedim ve siparişi geçtim. Kargo elime ulaşınca buraya güncelleme yazarım.
 
Son düzenleme:
2 hafta önce 400 liraydı. 350 civarına düşse de alsam dedim 600 liraları geçti fiyat. Şimdi bu fiyattan görünce alasım geldi ama bir bit yeniği yoktur inşallah 😅
Bana firmanın açılışından dolayı indirim olduğu söylendi. Güvenilirmiş. Haberiniz olsun.
 
3'ü de üst düzey ürün zaten. Önemli olan sizin tutuş şekliniz ve elinize uygunluğu. Palm tutuşu var bende. Bu yüzden Razer DeathAdder elime en uygunu sizin elinize en uygunu hangisiyse onu seçmelisiniz. Fare sonuçta bu performans fark etmeyecektir. Ergonomik olarak düşünmenkte fayda var. Kulaklık vs olsa iş değişirdi tabii. Ama bu 3 ürün de her ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.
 

Geri
Yukarı