Razer DeathAdder Essential vs. Logitech G102 Lightsync

Emperor1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son birkaç gündür fare almak için araştırıyorum. Amazon'dan 75 TL'lik indirimim var ve yarın Prime Day bittiği için kullanamayacağım. O yüzden şimdi gece 12'ye kadar alacağım. Bu iki mouse arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz hangisin ms değeri daha iyidir, hangisi daha kalitelidir? FPS oyunları oynuyorum. Palm şeklinde tutuyorum, zaten bu iki mouse da tutuşuma uygunmuş. Başka mouse önerecekseniz önce sorumu yanıtlarsanız sevinirim. Bu da ürün linkleri:

Ben Razer DeathAdder Essantial kullanıyorum ve çok menunum. Logitech kötü demiyorum fakat Razer eski olmasına rağmen IPS değer oldukça yüksek tam FPS tarzı oyunlar için. Tavsiye ediyorum (şiddetle)

Ben Razer DeathAdder Essantial kullanıyorum ve çok menunum. Logitech kötü demiyorum fakat Razer eski olmasına rağmen IPS değer oldukça yüksek tam FPS tarzı oyunlar için. Tavsiye ediyorum (şiddetle

Ben Logitech G203 kullanıyorum -G203 ile G102 aynıdır- çok memnunum.
eee hangisi daha iyidir beyler kafam karıştı şimdi 😀 teknik olarak falan çok bilgi göremedim de internette iki mouse hakkında

@293735 @Emma Stone

Razer 220 IPS ama diğer mouse kaç bilmiyorum fakat 220 IPS FPS oyunların için fazlasıyla yeterli. Bildiğim bir şey var Logitech G203 Lightsync 200 IPS

İkisi de büyük markalar fakat farkındasındır Razer markasının ürünleri daha pahalı ve lüks.
Tercih senin ben tavsiye ettim. Bu Mouse'yi yıllarca kullanabilirsin(Yıllarca).

Logitech G102 de 200 IPS fakat 200 IPS de yeterli.
Ben olsam Logitech'i alırdım, hem fiyatı da daha ucuz. Bu fiyata gayet iyi bir mouse.
peki hocam 20 ips farkedilebilecek kadar önemli bir değer midir? yoksa sadece kağıt üstündeki hiç farketmeyen bir değer diyebilir miyiz? ips tam olarak neydi ne işe yarar bilmiyorum da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı