Razer DeathAdder Essential vs SteelSeries Rival 3

Burning Heart

Decapat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. 5 yıllık mousem Logitech G300S Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Yeni bir mouse bakınıyorum ve başlıkta gördüğünüz modeller arasında kaldım. G300S 8'e8 bir mouse ve elime inanılmaz küçük geliyordu sol ve sağ Click'lerin bozulmasıyla yenisini almaya karar verdim. Kendi elim 18'e 9 o yüzden biraz büyük bir mouse almak istiyorum. Razer modeli daha büyük. SteelSeries'e bir tık küçük diyorlar. İki marka da kendini kanıtlamış ve yazdığım modeller iyi modeller. G300S'i alırken de Razer almayı istemiştim ama bütçem yoktu. O yüzden bir tık Razer'e sıcak bakıyorum. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Bunu öneririm.

Öneri için teşekkürler. Sağ ve sol clickteki tırtıklı kaplamaların rahat hissetireceğini pek düşünmüyorum ayrıca dediğim gibi bi tık daha büyük bi mouse tercih edeceğim. Sen kullanıyorsan mouse hakkında düşüncelerini almak isterim tabii?
 
Ben şu an Steelseries Rival 3 kullanıyorum. Sensörlerini baya beğendim, ışıklandırması da güzel, elim sizin elinizin boyutlarına yakın küçüklük çekmedim, birde kablosu örgü değil ama baya sağlam.
 
Rival 3'de 60 million click ömrü olduğu söyleniyor. Essential'da 10 million önceki mousem G300'de aynı şekilde 10 millionmuş ve 5 yıl kullandım. Onun dışında Rival 3'ün bir artısını göremedim. Seneye zaten sınavlara hazırlanacağım için çok fazla oyun oynayamayacağım sonrasında zaten dönemin şartlarına göre mouse da bir sıkıntı olursa yine değiştirilir. Büyüklük ve tasarımdan dolayı da Razer'a yöneleceğim galiba. Teşekkürler fikirlerini paylaşan arkadaşlara.
 
Hangisini tercih ettiniz? Memnun musunuz?
Ben de uzun süredir G300S kullanıyorum ancak elime küçü geldiği için bu ikisinden birine geçiş yapmmayı düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı