Razer Deathadder Nasıldır?

PsychoStriker

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayın 10'unda yeni oyuncu faresi alacağım. Bende Razer deathadder'i uygun gördüm. Link vermeyeceğim ban yemeyeyim diye. Neyse Gameekstra adlı bir siteden 4G sensörlü Razer Deathadder buldum. Sizce alayım mı? Normalde fare 3.5G ama adamlar 4G yapmış bide kauçuk eklemiş, o zaman atıyorum bir sıkıntı olduğunda Razer ürüne bakmaz mı? Yoksa bakar mı? Ürün Razer garantisiz mi olur? Bunları cevaplarsanız sevinirim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer garantisi var mause ile beraber geliyor bende uzun zamandır takip ediyorum bu mause'u hoşuma gidiyor gerçekten güzel de bende almayı düşünüyorum.

Son 6-7 yılda 8-9 adet Razer ürün aldım. Bir süre sonra hepsi sapıttı. Çünkü dijitallik olarak üstünde duruyor bütün cihazların. Pahalı diyince insan kaliteli sanıyor ama Razer bilindiği gibi oyuncuların artık bir numaralı tercihi değil. Çünkü herkesin ağzı yandı. Alırsınız 1-2 sene içinde bir sorun çıkıyor. Diğer markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Özellikle mekanik tuşları olan mice tavsiye ederim. Geri bildirimleri sağlam ve uzun ömürlü. Razer sensörleri ise kendi pad'lerinde bile tam performans sağlamıyor. Örneğin; lift-off distance dediginiz olay kendi pad'inde dahi minimuma alınması sıkıntılı. Kullanışlı ürünler ama nedense ilerde hep bir sıkıntı çıkartıyorlar. Dünya sitelerine de bakabilirsiniz. Razer'ı artık ön plana almazlar. İlk zamanlar boyalı, afilli iyi giydirdi bize.

Hala razer vardır bende; deathstalker klavye favorim ama klavye ekranı saçmalamaya başladı. Bozulmasını bekliyorum (= Mekanik sistem en iyisi 90'lara geri döndük (=

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı