Razer DeathAdder V2 380 TL!

@hadwiger elime biraz büyük geliyor MX518, zamanla yoruyor beni az da olsa. Görünce alasım geliyor da kendimi frenlemem lazım. Kanımca mouse direkt olarak elle test edilmeden alınmamalı. Mağazada test edip sonra satın almak daha sağlıklı gibi geliyor.
Hocam bu Mouse çok daha iyi. MX518'den geçebilirim diyorsanız geçmenizi öneririm. Eliniz kaç CM?

@hadwiger elime biraz büyük geliyor MX518, zamanla yoruyor beni az da olsa. Görünce alasım geliyor da kendimi frenlemem lazım. Kanımca mouse direkt olarak elle test edilmeden alınmamalı. Mağazada test edip sonra satın almak daha sağlıklı gibi geliyor.
Çok haklısınız. Elime uyar dediğim hiçbir mouse uymuyor. Hep hatalı ürün aldım, kimini sattım kimini iade ettim. En iyisi gidip iyice deneyip emin olmak.

MX 518 gerçekten çok büyük bir mouse kim bilir bunu kaç tane konunun altına yazdım. Keşke forumda biraz araştırsaydınız.
Not: Muhtemelen araştırmışsınızdır ama yeterli olmamış demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Berkjann forumdan baktım, boyutunu santim santim bulsan da araştırmanın faydası yok. Baktığın zaman benim elim de piyasadaki çoğu adamın elinden daha büyük ama test etmeden bilemiyorsun işte. Bolca karşılaştırma yapıp boyutları da öğrenerek tecrübe kazanmak lazım ya da araştırmanın faydalı olması için.

Siparişi verdim bakalım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210709_130033_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210709_130033_trendyol.com.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 65
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı