Razer DeathAdder V2 alınır mı?

Ne demek. Umarım alışırsınız şahsen ben mousedan çok memnun kaldım.
Sensörü gerçekten çok başarılı pixart 3389'a göre daha iyi daha kaymak gibi kayıyor 😂 Palm tutuşum gayet rahat hafifliği de iyi şu tuşa alışırsam hiç iade etmek istemiyorum.
Hocam ben de bir FPS e-sporcusu olarak çok memnunum Deathadder V2'den. Hem sensör anlamında piyasadaki en yeni ve en gelişkin ürün, hem de ergonomi ve yazılım anlamında çok iyi. Elim benim de 19-20 cm arası, claw/relaxed claw gibi bi tutuşum var, bilekten oynuyorum ve çok rahat ediyorum. Ergonomisi 1-2 gün alışma sürecinden sonra çok iyi hissettiriyor. 2'li RGB var tekerde ve arka bölümde, gördüğüm en iyi RGB aydınlatmalardan kesinlikle. %80 kullanıyorum, bu haliyle bile göz alıyor. 650 IPS ve %0.6 DPI hata payı çok iyi bi değer. Eğer alacaksanız ben Deathadder V2'yi tavsiye ederim. Eskidi diyen arkadaşlar olmuş, piyasadaki en güncel ürün bu. Asıl diğerleri bi tık eski teknoloji ürünler.
Hocam merhaba sol tıka bir türlü alışamıyorum inanılmaz hassas zamanla alışılır mı?
 
Son düzenleme:
Hocam ben de bir FPSe-sporcusu olarak çok memnunum DeathAdder v2'den. Hem sensör anlamında piyasadaki en yeni ve en gelişkin ürün, hem de ergonomi ve yazılım anlamında çok iyi. Elim benim de 19-20 cm arası, claw/relaxed claw gibi bir tutuşum var, bilekten oynuyorum ve çok rahat ediyorum. Ergonomisi 1-2 gün alışma sürecinden sonra çok iyi hissettiriyor. 2'li RGB var tekerde ve arka bölümde, gördüğüm en iyi RGB aydınlatmalardan kesinlikle. %80 kullanıyorum, bu haliyle bile göz alıyor. 650 IPS ve %0.6 DPI hata payı çok iyi bir değer. Eğer alacaksanız ben DeathAdder v2'yi tavsiye ederim. Eskidi diyen arkadaşlar olmuş, piyasadaki en güncel ürün bu. Asıl diğerleri bir tık eski teknoloji ürünler.

Alo merhabalar, hala DeathAdder V2 kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız bana artılarını ve eksiklerini söyleyebilir misin? Bende almak istiyorum da
 
Son düzenleme:
Profesyonel olarak Valorant oynuyorum. Mouse'u da güncel olarak kullanıyorum. Hem hafifliği, hem sensörü önceden de bahsettiğim gibi beni son derece tatmin etti. Sol tıkı lazer olduğu için daha hassas, bu aslında iyi bir özellik. Tepki süresini kısaltıyor alışınca. Dezavantaj olabilecek tek özelliği Logitech G Pro Wireless Superlight, Glorious Model o gibi ürünlere göre bir tık daha ağır. Çok daha hafif mouselar isteyenler başka ürünlere yönelebilir. Ama bu boyuta bu ağırlık bence gayet iyi.
 
Merhabalar konuyu hortlattım. Genel olarak claw tutuş kullanıyorum. Zowie S1 veya Glorious Model O- modeli arasında kaldım. Deathadder v2'den hassas basması yüzünden vazgeçtim sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinirim
 
Merhaba kullanıyor musun? Ve memnun musun?

@NeocruZZ @berkayytekinn Hocam benim tutuşum tam olarak Claw değil ama Claw'a yakın. Tam olarak Claw gibi dimdik 90* durmuyor parmaklarım ama işaret parmağım ve orta parmağım biraz havada. Fingertrip diye geçiyor sanırım. Bana uygun mudur bu mouse?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı