Razer DeathAdder V2 Mini İncelemesi

Hocam elinize sağlık. CS:GO için düşünüyorum bu fareyi iyi midir?
Fare çok kaliteli, eksi noktaları biraz küçük ve üstüne yapıştırılan stickerlar biraz rahatsız hissettiriyor, ama yapıştırmazsanız da kayıyor. Hepsini yapıştırıp deneyin, çıkarttığınız zaman hiç iz ve yapışkanlık bırakmaz.

Hocam hortlatıyorum konuyu ama elim 17 cm tarzında genelde fingertip ve claw tarzında kullanıyorum Rival 3'den geçeceğim aradı yaklaşık 1 cm fark var sorun olur mu sizce? Elim büyük gibi biraz.
Daha büyük bir mouse almanız daha iyi olacaktır. 17 cm az buz değil sonuçta ve mouse oldukça küçük. Elinize çok küçük geleceğini düşünüyorum.

Daha büyük bir mouse almanız daha iyi olacaktır. 17 cm az buz değil sonuçta ve mouse oldukça küçük. Elinize çok küçük geleceğini düşünüyorum.
Hocam Rival 3 aldım almaz olaydım hayatımda gördüğüm en sorunlu fare rgb geçişlerinde kırmızı ışık verip duruyor, sol tıkta bir problem var. Ürünü değiştirdim yeni ürün verdiler yine aynı sorun. Ne önerirsiniz acaba V2 alacak kadar bütçem kalmadı. V2 Mini olur diye düşünüyordum siz küçük gelir dediniz.
Mesela Redragon önerir misiniz? Cidden Rival'i verip onu alıcam o seviyedeyim.

Son düzenleme:
Hocam mouse konularına bu aralar uzak kaldım maalesef. Yeni bir konu açarsanız diğer bilgili arkadaşlar yarım sağlar.

Hocam mouse konularına bu aralar uzak kaldım maalesef. Yeni bir konu açarsanız diğer bilgili arkadaşlar yarım sağlar.
Maalesef açtım ama kimse yardımcı olmadı Yine de teşekkürler.
@kanyewestlover911 Hocam tekrar merhaba mouseyi aldım elime tam oldu ama ben de bir sorun var. Sol tıka basınca sağ tıkta da oynama oluyor, her sol tıka basışımda sağ tık da çökme oluyor, esniyor tuhaf bir his veriyor. Yani daha açık anlatmak gerekirse sol tıka basınca sağ tıkta ona nazaran hareket ediyor altı boşluktaymış gibi titriyor. Bu durum sizde de var mı acaba yoksa bana mı sıkıntılı ürün denk geldi? Sağ tıka basınca bu sorun sol tarafta olmuyor tek taraflı yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…