Razer DeathAdder V2 mini vs Razer DeathAdder Essential

Kıymetli dostlarım iyi günler.
Konu başlığında belirttiğim gibi iki mouse arasında kararsız kaldım.
18 cm el uzunluğum var. Claw / palm tutuş şekline sahibim.
G300S kullanıcısıyım. Hangi mouse geçersem daha memnun kalırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
V2 Mini tutuşunuz claw ağırlıklıysa çok daha mantıklı olur.
Oyun oynarken claw, internette takılırken palm kullanıyorum. Artık bileğimde yaralar oluşmaya başladı. Biraz büyük mouse tercihimdi aslında. Essential 2021'de hala alınır mı? Sensörü G300S'ten daha mı iyi?

G300S'den daha iyi fakat o da eskidi artık. Essential'ın boyutunu tam bilmiyorum, o da küçük değil miydi zaten?

Claw tutuşta V2 rahatsız etmez bence, en iyisi MediaMarkt gibi bir yerde kendiniz test etmeniz olur. Bizim buradaki MediaMarkt'da DeathAdder V2, Deathdder V2 Mini, Viper Mini, Viper gibi yeni farelerin hepsi vardı.

Konuyu yanlış şekilde açmışsınız bu arada, bu bir makale değil.

Özür dilerim. İlk defa konu açıyorum. Demek istediğim şu V2 mini Küçük/Sensörü yeni, essential Büyük/Sensörü eski. Sensör çok önemli değilse essential tercihim olacak galiba.

300 liraya daha büyük fareler de vardır fakat kendim eli küçük birisi olduğum için pek bakmadım onlara, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

Essential genel olarak çok önerilmeyen bir ürün.

18 santimetre bir ele V2 Mini küçük gelir gibi.
Siz olsanız hangisini alırdınız? Sensör çok mu önemli? Benim için başta konfor en önemlisi. G300S'e göre essential sensörü daha iyi ise essential tercihim olacak galiba.
300 liraya daha büyük fareler de vardır fakat kendim eli küçük birisi olduğum için pek bakmadım onlara, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

Essential genel olarak çok önerilmeyen bir ürün.
İlgin ve yardımın için teşekkürler. Sence hangisi daha konforlu? Sensör çok mu önemli?

Siz olsanız hangisini alırdınız? Sensör çok mu önemli? Benim için başta konfor en önemlisi. G300S'e göre essential sensörü daha iyi ise essential tercihim olacak galiba.
DeathAdder V2 kullanıyorum (mini değil, normal V2), sanırım Essential alırdım yerinizde olsam. Sensör ve konfor aynı derece önemli. Sensör olmadan konfor sadece fiziksel konfor olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…