Razer DeathAdder V2 Mini vs SteelSeries Rival 3

Bütçe
300-350TRY
Anladım deneyeceğim fakat o kadar umursamaz olamıyorum. Bu ekonomide kazanmak hiç kolay değil maalesef. O yüzden biraz işe yarar bir şey istiyorum.

@Liberte Sergen etiketleyerek rahatsız ettiysem özür dilerim fakat sizin bir başka öneriniz var mı? Corsair mouse iyi midir?

İyidir tabii hocam, ne rahatsız etmesi her zaman yardım ederim. Corsair iyidir bu bütçede hocam, HyperX PulseFire haste de bakabilirsiniz.

İyidir tabii hocam, ne rahatsız etmesi her zaman yardım ederim. Corsair iyidir bu bütçede hocam, HyperX PulseFire haste de bakabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkürler biraz geç oldu fakat bayramınız mübarek olsun yardımlarınız için teşekkürler araştırmama yarın devam edeceğim. Kafama bir şey takılırsa size danışabilir miyim?

Önerileriniz için teşekkürler biraz geç oldu fakat bayramınız mübarek olsun yardımlarınız için teşekkürler araştırmama yarın devam edeceğim. Kafama bir şey takılırsa size danışabilir miyim?

Tabii etiket atabilirsiniz hocam. Yardımcı olmaya çalışırım, ulaşabilirsiniz. Bayramınız mübarek olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı