Razer DeathAdder V2 Pro vs V3 vs Logitech G PRO X Superlight 2 DeX vs Logitech G403

• Konuyu başlatan Veeqp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 441
Hocam dediğim gibi büyük markalar dışı mouse almayı düşünmüyorum ne yazık ki içimde onlara karşı güven yok

WLmouse yurt dışı de ünlü bir markadır ve zaten logi Razer'den daha iyidir Logitech şu anda sensörüyle hava atıyor çoğunlukla, takılma sorunu yaşayan var Razer'de scroll malzeme kalitesi sorunu yaşayan var, ülkemizde pek tercih edilmediği ve fiyatından dolayı çok bilinmiyor.

WLmouse yurt dışı de ünlü bir markadır ve zaten logi Razer'den daha iyidir Logitech şu anda sensörüyle hava atıyor çoğunlukla, takılma sorunu yaşayan var Razer'de scroll malzeme kalitesi sorunu yaşayan var, ülkemizde pek tercih edilmediği ve fiyatından dolayı çok bilinmiyor.
alcağımı düşünmüyorum ben bunu üstelik üstündeki delikli yapısından çok sıkıntı çekenleri duydum başka önerin var mı acaba

Hocam bütçenizde sıkıntı çekmeyeceğiniz mouse bunlar bir de Lamzu thorn var onu da hocam önermiş zaten, siz farede ağırlığı umursuyor musunuz? Yani önerilen mouselerin çoğu hafif oluyor 50-60 gram aralığında.

Hocam bütçenizde sıkıntı çekmeyeceğiniz mouse bunlar bir de Lamzu thorn var onu da hocam önermiş zaten, siz farede ağırlığı umursuyor musunuz? Yani önerilen mouselerin çoğu hafif oluyor 50-60 gram aralığında.
pek umursamıyorum ama şimdi tutarken fark ettim benimki fingertip miş hocam çok şikayet eden gördüm sensör sorunu yaşayan fazla insan gördüm ama

Pek umursamıyorum ama şimdi tutarken fark ettim benimki fingertip miş hocam çok şikayet eden gördüm sensör sorunu yaşayan fazla insan gördüm ama

Hocam bir de yazım kurallarına dikkat ederseniz iyi olur, yazım kuralları önemlide forumda.

Hatırlamıyorum şu an ya

Hocam o zaman bilmemin pek imkanı yok benim attığım mouselerde sorun yaşayan sayılı insan vardır ve dediğiniz delikli yapı hakkında kişisel görüş daha önemlidir siz beğenirsiniz o beğenmez, o beğenir, siz beğenmezsiniz değişkenlik gösterir.

Geçen gelen Ghub güncellemesi ile takılma sorunları giderildi.
hocam dediğim gibi büyük markalar dışı mouse almayı düşünmüyorum ne yazıkki içimde onlara karşı güven yok
Ozaman Asus Keris 2 Ace. Biliyorsun Asus dev 1 marka urunleri Corsair ve Razerdan daha başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı