Quadrom08
Hectopat
Dostlar selam bundan 1-2 gün önce İtopya'dan Razer DeathAdder V2 siparişi verdim ve dün mouse geldi eski farem olan SteelSeries Rival 3'ü çıkarıp kullanmaya başladım ve 1-2 saat kullanmamın ardından bir rahatsızlık hissettim yüzük parmağım mouse un sağ tuşuna yanlışlıkla basıyordu eski mouseumun küçüklüğünden kalan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum bunun yanında sağ tık fazla hassas yani çok ufak baskı yapmayla tıklayabiliyorum fareyi çevirirken tıklayabiliyorum bu da canımı sıkıyor tabii ki.
Sizlere sorum sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
Sıkıntı yaşadıysanız alıştınız mı veyahut ben ileride alışabilir miyim bu duruma.
Son olarak ürünü İtopya ile konuşup iade edebilir miyim İtopya'nın iade ye karşı tutumu nasıl, yasalara göre 14 gün içinde her şekilde iade edebilmem gerekiyor diye biliyorum.
Sizlere sorum sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
Sıkıntı yaşadıysanız alıştınız mı veyahut ben ileride alışabilir miyim bu duruma.
Son olarak ürünü İtopya ile konuşup iade edebilir miyim İtopya'nın iade ye karşı tutumu nasıl, yasalara göre 14 gün içinde her şekilde iade edebilmem gerekiyor diye biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: