Razer DeathAdder V2 sağ tık çok hassas

Quadrom08

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
683
Çözümler
4
Dostlar selam bundan 1-2 gün önce İtopya'dan Razer DeathAdder V2 siparişi verdim ve dün mouse geldi eski farem olan SteelSeries Rival 3'ü çıkarıp kullanmaya başladım ve 1-2 saat kullanmamın ardından bir rahatsızlık hissettim yüzük parmağım mouse un sağ tuşuna yanlışlıkla basıyordu eski mouseumun küçüklüğünden kalan bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum bunun yanında sağ tık fazla hassas yani çok ufak baskı yapmayla tıklayabiliyorum fareyi çevirirken tıklayabiliyorum bu da canımı sıkıyor tabii ki.

Sizlere sorum sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?

Sıkıntı yaşadıysanız alıştınız mı veyahut ben ileride alışabilir miyim bu duruma.

Son olarak ürünü İtopya ile konuşup iade edebilir miyim İtopya'nın iade ye karşı tutumu nasıl, yasalara göre 14 gün içinde her şekilde iade edebilmem gerekiyor diye biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İade etme şansınız var. Ben de aynı mouse model kullanıyorum fakat böyle bir problem yok. Belki tutuş şeklinizden dolayı olabilir. Benim elim ne büyük ne küçük, yüzük parmağım tamamen dışarıda kalıyor. Orta parmağım sağ click üzerinde duruyor tamamen. Razer clickler bi tık hassas gibidir, ama orta parmağım üzerinde olmasına rağmen hiç kendiliğinden basma gibi şeyler yaşamıyorum.
 
Merhaba. İade etme şansınız var. Ben de aynı mouse model kullanıyorum fakat böyle bir problem yok. Belki tutuş şeklinizden dolayı olabilir. Benim elim ne büyük ne küçük, yüzük parmağım tamamen dışarıda kalıyor. Orta parmağım sağ Click üzerinde duruyor tamamen. Razer Click'ler bir tık hassas gibidir, ama orta parmağım üzerinde olmasına rağmen hiç kendiliğinden basma gibi şeyler yaşamıyorum.

Hocam problemin alışkanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum Rival 3 biraz daha sert tıklanan bir mouse olduğu için ona alışmışım ve ister istemez fareyi biraz sert tutuyorum açıkçası iade edersem ne alacağımı bilmiyorum sensör, malzeme kalitesi vs bayağı üst düzey.
 
Anladım. Yani dostum ne diyebilirim ki, şimdi kendim için yorum yaparsam senin hassas anlayışın bana anormal gelebilir :D Fakat gerçekten o kadarda bu anlamda kötü değil. Belki alışırsın demek isterim, ama bu da kişiden kişiye değişiyor. Yine de alışacağını düşünüyorum. Riske atmak istemiyorsan iade et. Kozmetik olarak mouse temiz durumdaysa güzelce paketleyip iade talebi oluştur site içinden :)
 
Eğer 2 tuş arasında fark varsa iade edin. Deathadder v2'nin eget tuşları çok hafif zaten. Kendim kullanıyorum ve şahane bir mouse.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı