Razer DeathAdder V2 sol tuşu fazla mı sert?

berke02

Zeptopat
Daha fazla  
Farenin sol Click'i biraz fazla mı sert? İlk kez kaliteli mouse kullanıyorum, bazen basıp sanıp basmamış oluyorum bu da sol Click bozuk mu diye kafama takılıyor. Acaba cidden bozukda fark mı edemiyorum? Sizce bir sorun yaratır mı? Daha 5 gün oldu, iade mi etsem acaba? Yardımcı olur musunuz?

Aynı mouse'dan bende de var. Zamanında çok abandığım için sol click hissiyatı değişti sadece. Mouse gayet kaliteli. Sorununuza gelince çok takılıyorsanız değiştirebilirsiniz.

bazen basıp sanıp basmamış oluyorum
Bu fareyi kullanmadığım için emin değilim ama 2. el veya iade fareyi kutulayıp satmış olabilirler mi? Hiç yapmadım ama bildiğim kadarıyla internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz şartsız iade vardı. Ona göre karar verebilirsiniz. Çünkü bu fare az para da değil.

Fareyi iadeye gönderdim, fark ettimki sertlikten çok hafif bir sol Click'e sahip bastıktan sonra geri geldiğini hissetmiyordum belki de bir sorunu vardı ben öyle hissettim.

Sağ ve sol tık farklı hissiyatta olması normal bir durum. Sizi rahatsız ediyorsa sorun olabilir belki. O zaman iade etmen gerek bence.
Eve geçince ben de kontrol edeyim. Geri gelirken geri bildirim nasıl bir bakayım.

Sağ ve sol tık farklı hissiyatta olması normal bir durum. Sizi rahatsız ediyorsa sorun olabilir belki. O zaman iade etmen gerek bence.
Eve geçince ben de kontrol edeyim. Geri gelirken geri bildirim nasıl bir bakayım.

Çok iyi olur, bende geçici kullanım için 50 liraya gidip klasik oyuncu faresinden aldım ve tıkladıktan sonra geri geldiğini hissediyorum sanırım bana sattıkları farede bir sıkıntı vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı